13 november 2009

Fredagen den 13:e

Bild: Surrabutt är så glad över skärsår och blåtira.

Rösta på Rana

9 kommentarer:

Fredrik sa...

Snyggt:)

oumberligating sa...

Härlig bild, trots "skadorna"! Som du ser så har jag varit ute nu på morgonen och letat efter datornyckel i det frostbitna gräset och med darrande händer tog jag bort låset och finner en liten men naggande god liten kommentar ifrån dig!
Här händer det saker vill jag lova, har bokstavligen jobbat ihjäl mig denna vecka och vet du Rana? Jernsaxenboendet måste bli verklighet har fått så mycket belägg för det nu och nu när jag på eget bevåg utan hjälp av arbetsförmedling och coacher på egen hand ordnat in mig i "byggsvängen" så vet jag att jag är på rätt väg. Om allt går ilås så ska jag vara med och jobba ifrån grunden på ett slags "radhusprojekt", fungerar allt som det ska och jag är nöjd med de kunskaper som jag kan skaffa då är jag "pågång" på riktigt! Mår inte speciellt mentalt bra i "byggsvängen" det vore att ta i, det vore det verkligen och självklart så betraktas jag med viss skepsis i byggbaracken, särskilt som jag sitter vid datorn och säljer damkläder på blocket på lunchrasten. Fast jag återvinner snabbt förtroendet genom att berätta mina värsta anektdoter om mina år när jag jobbade på "obduktion", några klena tatuerade "saker" tappade riktigt aptiten, sådant vinner man "poäng" på i "byggsvängen!
Fast jag blev inte så populär igår när det var dax att dra Fredagshistorerier!
Testade gränserna lite grann och ställde helt enkelt frågan, nu när det lackar emot jul:
-Varför kunde Jesus inte födas i en byggbarack?
-Jo, det gick inte att hitta tre vise män där!
Denna gåta var inte så lyckad som du förstår, men det kompenserade jag med att berätta om när jag brukade "mysa" med städerskan där jag jobbade på mitt första jobb!
Är vekligen människor så banala, ja, faktiskt så ser det ut i verkligenheten, fast jag som "drömmer" om att den Gode Freud ska ha fel!
Hoppas att allt är så bra med dig som det någonsin går, din kommentar om listerna var det bästa, bästa verkligen, hoppas många kopierat inlägget för att ha det som bakgrundsbild i sina datorer, bilden och texten ihop så djävla bra så det framkallar tårar även hos en så djupt störd varelse som mig! Det är just efter ett sådant inlägg som gör att jag genast känner att jag måste sluta blogg, det finns så mycket ord och text i världen nu att jag är orolig att när det dyker upp ett sådant inlägg som du just då gjorde att det försvinner i mängden och blir just bara ett "inlägg i mängden", för den var fan i mig inte bara ett inlägg i mängden, det var det inte, därför så kunde jag inte ens skriva under det!
Jag har "stulit det av dig" rätt över och jag är beredd att gå till domstol för det då jag kopierat det och kommer använda det i mitt material när jag föreläser om "livet" för människor som inte fattar hur det är att just "leva"!
Egentligen så har jag faktiskt kopierat hela din blogg på hårddisken, jag en "stalker" absolut inte, det vet du Rana, jag har mitt liv, så ingen behöver vara orolig. Men din blogg Rana är en påminnelse om att det finns riktiga "människor" där ute i verkligheten, fast man många gånger har svårt att tro det!
Säger som du brukar säga!
Rösta på Rana!
Visst var denna kommentar lång som fan, men den "lever"!
Kram ifrån Peter!

stort och smått sa...

Men så sööööt!

Zäta sa...

Surrabutt kanske vill följa med oss på maskerad. Det kan ta udden av vårt sockersöta uppenbarande på festen.

Karins fotoblogg sa...

sweet!

Kram!

Hjärtat Mitt sa...

Oj, det såg hemst ut vid den första, snabba anblicken. Lite som en följd av förra inlägget, mopsa dig inte....
Nä, skojar bara.
Hon är hur söt som helst, fast hon ser ut som hon gör :)

Kramar Mari

Jäm sa...

Sluta uppmuntra barnaga :P haha ögat var häftigt :P

ESMERALDAS HJERTE sa...

KRAAAAMMMKRRRAAAAAAAAAAMMM på dig, herlige vennen....Tenker på dere jevnt, ber om fred i hjertet ditt.....

LillaFlisan sa...

fett söt guss!