06 mars 2009

Inga fler utmärkelser till Rana

Varje gång jag får en utmärkelse blir jag glad, rörd och tacksam. Och ni som följer min blogg vet att jag propagerar för mer uppskattning och lovebombing mellan människor.

Men! Det är också lite svårt. För det första är tanken att man ska skicka utmärkelsen vidare till ett visst antal andra bloggare. Men vilka ska man välja? För det andra tänker jag mig att det knappast är så underhållande läsning för er när jag visar upp ännu en utmärkelse och tackar för denna. Jag vill absolut inte verka otacksam - jag har uppskattat varje utmärkelse jag har fått - men nu har jag bestämt mig för att det räcker. Jag har fått min beskärda del och är så nöjd.

Jag har haft detta i tankarna ett tag, men fick nu den välbehövliga spark jag tydligen behövde, när jag såg att Flisan och Annie har gjort detsamma. Tack, flickor!

Jag vill återigen tacka för alla utmärkelser jag har fått. Jag kommer inte att visa upp några fler sådana i denna blogg.

Om ni har samma tankar som jag, går det jättebra att sno bilden ovan.

*

Rösta på Rana

22 kommentarer:

Maria sa...

Snor denna direkt eftersom jag har haft samma tankar. Det blir så tråkigt eftersom alla utmärkelser snurrar om och om igen så även en hel del utmaningar.

Annalunda sa...

Vilken liten sötnos!!!!!! Jag kan väl ha en liten groda också... eller hur??? Vilket menar du att jag ska ta bort??? Tell me...

Bra skrivet!

Kram Annie

Karins fotoblogg sa...

Som jag förstår! Fast jag lider ju inte av att bli överhopad av utmärkelser direkt... ;)

Måste ju bara dela med mig. Jag har sovit HELA natten. Hela natten! Har inte ens varit på toa. Det du, det var inte igår kan jag säga. Men det var nog bara en engångsföreteelse.
Kram

Lina sa...

Jag har inte riktigt fattat det här med utmärkelser... Kanske är för ny i bloggvärlden.
/Lina

Fredrik sa...

Bra där.

Annica sa...

Visst blir man glad men det är som sagt svårt att skicka en award vidare. Som i skolan. Att någon lätt blir utanför. Hur ska man kunna välja?

Anonym sa...

Förstår dig! Jag brukar tantvägra och skickar ut dem till "alla", fast det känns ju sådär.

Vita Stunder sa...

Bra tänkt angående award!
Jag snor med mig grodan :)

Japp, Veronica har min bild:
http://veronica-ifokus.blogspot.com

Jag ska svara på dina mejl strax - jag ska bara halka iväg och hämta paket först!

Din A.

Maria sa...

Jeg har haft samme tanker, jeg har bare ikke skrevet det.
Jeg blir virkelg rigtig glad når jeg får udmærkelser / awards, men jeg har også for et godt stykke tid siden sluttet at vise de i min blog. Jeg takker vedkommende der har givet mig den, i vdkommendes egen blig - og så gør jeg ikke mere ved det.
Det kan muligvis virk utaknemmeligt, men ser jo at du og mange andre også har samme tanker om det.
Godt det :-)

Ha en fortræffelig weekend
Klem Maria.

Daniel sa...

Du e värd all guld å glimmer!

Tant Ulrika sa...

O vilken braig grej! Är det ok om jag kopierar bilden o lägger in hos mig? Jag tycker oxå att det är enormt kul att få uppskattning på mitt skrivande men betydligt roligare med massa många kommentarer än utmärkelser som man sedan ska försöka dela ut på bästa tänkbara vis med rädsla av att man glömmer någon osv..!

Ha en riktigt skön helg!

Kramar

Mizty sa...

Puss på både dig och grodan, så sant som det är skrivet.

Annalunda sa...

Hej grodis igen!

Jo jag funderar på det... men du har inte gjort det... ;)

Ha det gott nu i helgen Pussar

Niklas exponeringstränar sa...

Jag har bara fått en utmärkelse och då skrev jag bara ett tack. Jag har dock en viss förståelse för "probelmatiken" och den löste du med bravur genom din grodbild.
Kan också haka på K:s kommentar om natten...JAG har INTE sovit hela natten :-)
Ha en helg
/Niklas

Bella sa...

Hejsan Rana!
Jag kommer att respektera din önskan! Vill önska dig en härlig helg...du härliga människa!
Kram,
Bella

irma´s uthus sa...

Hihihi!
Tack för din komm, jag dricker lite vin o skrev en kommentar tillbaka till dej trodde jag och skrev till mej själv. Vojne nu e Irene onykter, fniss! Så jag skrev att du är fantastiskt rolig o att min madde o jag skrattade gott åt ljussvart. Hon blir nåt din "onge" Ha en fin helg! Kramis

irma´s uthus sa...

Å förresten, jag har aldrig fått en award, det måste betyda att jag misslyckats rejält med bloggandet:)

oumberligating sa...

Hej Rana! Ser att detta fenomen sprider sig, jag är nog en riktig skitstövel som aldrig publicerat någon av mina utmärkelser, men jag har alltid tackat för dem, de blir väldigt tidsödande och lite av klubben för inbördes beundran
(vill nu inte såra någon, men det blir inte så djäkla personligt till slut).
Har startat upp en insamlign till Prinbröllopet, har du sett filmen med Kungafamiljen, jag klarar knappt att se klart den, lade ut den som länk i alla fall, ha nu en rikitgt trevlig helg önskar Peter!

Sill-Britt sa...

Så befriande! Jag tycker det är svårt, har man väl fått en känns det kymigt att "tacka nej".. En mycket bra ide! (Mörkt, hittar inte apostrofen men mår dåligt av att se att den fattas.. *s*)

Jäm sa...

Jäm just loves Ranas blog (L)

smultron sa...

Jag har klurat på det där, hur man säger tack men nej tack. För med en utmärkelse förljer alltsom oftast en uppgift att skicka vidare och hur uppriktig blir utmärkelsen då?

För mig är en kommentar mer värdefull, absolut. Dessutom var jag från början väldigt bestämd med min bloggs innehåll och tyckte utmaningar och annat kanske inte var min grej.

Katja Kristoferson sa...

Jag håller med, har bara fått en men det var inte så kul att skicka vidare.