27 augusti 2008

Det regnar utmärkelser

Nu, ni. Nu får ni nästan ducka.

För flera veckor sen fick jag ett mejl från en främling. Det innehöll stora ord och förgyllde hela min sommar. Främlingen var Hannis, med bloggen Hannis hem. Jag ska inte återge mejlet, men senare gav hon mig utmärkelsen A blog with a heart och skrev så här på sin blogg: "Av en händelse ramlade jag in på [Ranas] blogg. Jag blev så fast att jag läste den från början. När jag var klar hade hela kvällen gått. Jag skrattade, grät och rös om vartannat." Verkligen, från djupet av mitt hjärta - från magen, mjälten - tack..! Utmärkelsen skänker jag vidare till alla i min länklista. Alla!

Sen kom Maria med Marias betraktelser och passade över utmärkelsen Brillante Weblog och utbrast "[Rana] hittar verkligen humorn i vardagen". Tack, du sötnos, för att du tycker det! Jag har fått denna utmärkelse förut, så den här gången skickar jag den inte vidare.

Efter det sprang Anna-Lena med Anna-Lena-Nära förbi och slängde i farten över utmärkelsen I love your blog. Tack, du goa! Den har jag också fått tidigare, så även den får stanna i Rana-land.

Och nu idag smög Bella, med Dröm och vision, fram. Från henne kommer den här fina ängla-utmärkelsen. Bella skriver: " [Rana:] En juvel... pang på... rak... ärlig... härlig!" Tack, söta du, för det! Den konflikrädda mesproppen Rana skrattar högt åt motiveringen. Du är den första som beskriver mig som rak och ärlig. Men det är så sant; bloggvärlden är som den är och blogg-alter egot lever sitt eget liv. Och bara för det sänder jag härmed utmärkelsen vidare till de härliga bloggare jag har träffat i levande livet:

Susanne med En humlas dagbok

Annie med Annalunda

Anna med Jensens tankar

Nettan med Nettans blogg

Cath med Fotoblogg

Petmojen med Petmojen

Over and out.

*

Rösta på Rana

8 kommentarer:

Nettan sa...

tack gumman! Du har rätt, det skänkte tröst och värme och glädje! Host, snörvel, kram från en snoris

Hannis sa...

Du är go du!
I bland är det bra at se sig själv med betraktarens ögon.
Så sug åt dig av alla dessa awards!
Grattis till dig=))

Underbart när du skrev om bästa platsen.
Livet är bra enkelt i bland och tanke om fara fanns inte hos henne som ville njuta av mammas värme.

Ha finaste dagen/Kram Hannis

Linda Lunda sa...

Ställer mig bakom varje ord! Du är totalt värd dem!
Utan din blog skulle min vardag rämna!
Ohh du heliga RANA!
Linda

Anna sa...

Du vet att jag blir glad för sådant här. Jag känner dock att den bästa av utmärkelser du och jag kunnat ge varandra är att vi ville, kunde och njöt av att träffas på riktigt. Det var en hel drös med ömsesidiga guldmedaljer som regnade ner över oss den där sommareftermiddagen i trädgården.

Må så gott!

Cath sa...

Vad glad jag blir! Tack snälla du!

Annalunda sa...

Jag säger tack käraste sötaste Rana-vännen men säger också som Anna J - den bästa saken är att vi har fått träffa varandra - lära känna varandra - och verkligen bli vänner som tycker om varandra!

Kramis Annie

Anna-Lena sa...

Du förtjänar vart och ett av dem, underbaraste du! :D

Arga Mamman sa...

Rana! Jag dras till din blogg för att du skriver om din verklighet på ett sätt som inte alla gör. Det känns äkta och nära... Dessutom har du ett språk som förgyller min vardag i en värld där vackra ord är en utdöende art! Kraaam till dig!