13 oktober 2008

Blänkande metall, pärlor och vackra stenar

Pärlor som klirrar, kedjor som rasslar, stora hängen som klonkar till. Lyxigt gnister från klara briljanter eller glada blänk från blingbling från Glitter - det spelar ingen roll. Jag svänger mina armar och spretar med mina fingrar och känner mig kvinnlig.

Kolla in vilket vackert armband jag köpte av Zäta. Utan att tveka prickade hon in mina älsklingsfärger och komponerade det här armbandet åt mig:

Bilden är tagen av Zäta.

-

En kollegas far är pensionerad silversmed, och av honom har jag just beställt två breda silverringar. Att jag har jord under naglarna och fläckar av målarfärg på händerna, spelar ingen roll. Jag gör som jag vill och mina fingrar vill blänka.

-

Jag vill i detta sammanhang slå ett slag för smyckestävlingen hos Vita ljuva tankar. Missa inte den; det har inte jag gjort. Mycket vackert för ögat!

-

-

Och jag kan bara inte skriva ett inlägg om smycken utan att nämna Susanne - denna ljuvliga, skånska Pärldrottning. Hon gör så mycket vackert att man får ont.

Foto: Magnus, HUMLA Design.

-

Åh, vad jag har saknat detta. Välkommen tillbaka, flärd.

*

8 kommentarer:

Annalunda sa...

Käraste gumman!
Du är pärlan bland pärlor... diamanten bland diamanter!

Puss

Zäta sa...

Å man tackar! Bästa reklamplatsen!

Nu vill jag också tävla.

Sussi sa...

Ringen är fin, ska besöka dina tipssidor!

Hannis sa...

Det är ju det "husliga"blandat med smycken som gör effekten!
Alltså jord uner naglarna och en vacker ring!

Måste kolla in hos Zäta.

Kram Hannis

vacker i brunt sa...

Åhh så fina smycken....gick på kalas i söndags och hade på mig smycken....känns lyxigt nu när man inte ammar eller så...visst ryckte han tag i det då och då men ändå....dina favorit färger??? Ser inte riktigt på bilden?? Min symaskin är lagad nu så....vilka är dina färger??

Annalunda sa...

Tiddelipom!

Du missar väl inte utlottningen hos mig...goaste Rana!

Tacktack för din underbara omtanke och att du ringde... love you A

Maria sa...

Vilket härligt smyckesfrosseri! Visst kan det ju göra att man känner sig kvinnlig!

Anonym sa...

徵信社,尋人,偵探,偵探社,徵才,私家偵探,徵信,徵信社,徵信公司,抓猴,出軌,背叛,婚姻,劈腿,感情,第三者,婚外情,一夜情,小老婆,外遇,商標,市場調查,公平交易法,抓姦,債務,債務協商,應收帳款,詐欺,離婚,監護權,法律諮詢,法律常識,離婚諮詢,錄音,找人,追蹤器,GPS,徵信,徵信公司,尋人,抓姦,外遇,徵信,徵信社,徵信公司,尋人,抓姦,外遇,徵信,徵信社,徵信公司,尋人,抓姦,外遇,徵信,徵信社,徵信公司,尋人,抓姦,外遇,徵信社,徵信,徵信社,尋人,偵探,偵探社,徵才,私家偵探,徵信,徵信社,徵信公司,抓猴,出軌,背叛,婚姻,劈腿,感情,第三者,婚外情,一夜情,小老婆,外遇,商標,市場調查,公平交易法,抓姦,債務