18 september 2008

Jobbet och brorsan

Inte nog med att jag för första gången jobbar på ett normalt ställe där det finns rutiner och ramar, där beslut fattas på vettiga grunder, där folk är hjälpsamma och roliga och där bussförbindelserna till hemmet är gudabenådade. Inte nog med det, alltså. Om ett par månader (när han är klar med pappaledighet nr 2) kommer min bror att börja jobba i byggnaden bredvid. Det finns ganska många hus i Stockholm, men just intill kommer jag att ha min underbara, jättecoola lillebror. Jag tänker "lunchdejt". Jag tänker "ofta".

Den enda nackdelen med jobbet är att jag inte gör ett dyft av det jag är en utbildad stjärna på - att analysera språk, nämlingen. Nej, det är administration och fix och trix för hela slanten. Men jag trivs så bra ändå; jag har ett jobb där jag skrattar om dagarna. Och snart har jag brorsan i huset bredvid. Det här jobbet blir bara bättre och bättre.

*

Rösta på Rana

13 kommentarer:

Willewira sa...

Hej vännen!!

Det låter ju toppen!! Tänk att få träffa sin bror ofta!!

Min bror bor i stockholm, så där är lunchdejter inget att tala om...

Att ha ett jobb där man får skratta om dagarna låter underbart. Det är väl det enda som är negativt med att jobba hemifrån...den enda jag kan skratta med, och åt, är mig själv. Men det kanske inte är så illa det heller... :)

Ska vi ha en liten eftermiddagsdejt på tisdag?? Då får Stockholm den äran att ta emot mig som besökare... ;)

Sköt om dig lilla grodan, så hörs vi!
Kram Willewira

Linda Lunda sa...

HAHAHA.. inte dåligt... att ha betalt för att skratta!
Linda

Radhusdrömmar sa...

Skönt att du trivs!
Du har ett par utmärkelser att hämta hos mig.

Kram Johanna

Ulrika sa...

Kul att få jobba så nära din bror :) Min lillebror bor tyvärr 40mil i från mig så det blir dessvärre inte så ofta man ses.. :S

Kramar

Maria sa...

Låter mysigt!
Önskade att jag också hade mina bröder närmare mig!

Åsa D sa...

Och jag önskar att jag hade ett jobb som fick mig att skratta...
:(

Maria sa...

Skratt är viktigt. Så viktigt att det gör hela dagen och en stor del av livet. Jag ska också ha ett jobb där jag får skratta mycket...ska bara hitta det.

Vad skönt att du nu har hittat rätt och så skönt att du stannade livskarusellen så pass tidigt.

Tidsmästarinnan sa...

Det låter gott! Syskon är bara bäst.

Stor kram till dig min vän!
Susanne

Moi Mizty sa...

Go kväll Rana

Kom och hälsa på mig så ska du få se vad som har hänt!

Kram Mizty

Anna-Lena sa...

Underbart! BLir så glad! Jg känner faktiskt samma för mitt jobb, att jag trivs att gå dit och har trevligt! fast min bror jobbar tyvärr 60 mil bort... :)

Helena - nyckeln till mitt hjärta sa...

Vad trevligt med brorsan så nära, hoppas ni får många goda och trevliga luncher tillsammans! Nu kan du kika in och se hur bra min vinst passade på fingret :)
Kram och tack från Helena

jenny sa...

Hej vännen! Vet du - ett jobb som gör en glad är värt så mycket att det kanske inte spelar så stor roll om man får göra allt man är bra på och på det sätt man tänkt sig. Ofta finns det vägar att hitta fram till sina talanger ändå, om man bara får lite rum att vara den man är. Slappna av - njut!

:o)

Nettan sa...

Vad härligt! Jättekul, jag är så glad för din skull, för det betyder så mycket att trivas på sin arbetsplats. Jag vet...:-)

Kul att veta att jag har ytterligare en jättecool BonusKusin;-)

Stor kram!