26 december 2008

Bildbevis

Kära vänner, må julefriden lysa över er. Må glöggen vara het, julgodiset gott och julmaten mumsig. Och må julstressen hålla sig i skinnet.

Ingen ska tro att det har varit så mycket julpyssel för mig i år. Jag har på tungan att säga att bilderna nedan ljuger, men så långt ska vi väl ändå inte gå. Väninnan och fotografen Johanna Norin har förevigat ett pepparkaksbak som faktiskt hände. Och att det hände, är för övrigt blott hennes förtjänst. Många julkramar till henne och hennes vackre make och till varenda julkotte som läser detta!

Jag ämnar återkomma i år.

Bilder: Mannen och jag. Foto: Johanna Norin.

*

Rösta på Rana

9 kommentarer:

Kannor och karaffer sa...

Hej vännen och god forsättning på julen . . . ibland behöver man få en lite knuff i rätt riktning och det är väl det man har vänner till ;-))

Ser iallafall ut som om ni har ett ljuvligt pepparkaksbak....

Ha det gott vännen!

:-) Ann

Cath sa...

Hej och god fortsättning på julen! Det ser ut som om ni har jättemysigt tillsammans!

Kram, Cathrin

Hemma hos Bröderna Bus sa...

God fortsättning...säger man kanske.(själv tycker jag att det är ganska skönt att julen går mot sitt slut)
Hoppas att ni har haft en lugn och skön jul med en massa julmat och klappar.Vilket mysigt kort på dig och mannen. Det verkar ju gå bra det där pepparkaksbaket *fniss*. Må så gott på er. Kram C

LillaFlisan sa...

Underbara bilder!!!
När jag ser den lilla kaveln med röda handtag får jag flashbacks till min egen dagistid på 70talet!
Play doh-lera och såna kavlar(stavas det verkligen så?).....

Tack för din kommentar! Mitt hem ja... Jag rodnar lite och känner mig som en bluff när någon säger att mitt hem är vackert.... Kanske på själva julaftonen precis innan familjen kommer ner och kastar blöta handdukar på vardagsrumsbordet eller skitiga kalsonger på badrumsgolvet...

Sen är fotoshop ett bra verktyg också!

Ska berätta en hemlis, något riktigt moraliskt förkastligt ;-); på bilden med hörnskåpet har jag beskurit bilden så att man faktiskt inte ser tv-rummet med vår fula plattTV med alla sladdarna som ett skatbo på väggen och så "suddade" jag faktiskt ut katternas sönderklösta klösbräde som sitter på väggen i rummet bakom det dukade bordet!
Jag stod bara inte ut med att se den fula tingesten som jag aldrig kommer mig för att byta ut!

Japp, nu är den smutsiga sanningen ute..... ;-)

En riktigt god fortsättning till dig också!

Och jag håller verkligen tummarna för att det ordnar sig med ditt jobb!

Kram

Flisan

Willewira sa...

Ni är lika söta tillsammans som jag trodde!
Har ju bara fått se den gulliga grodan innan... ;)

Vet du, pepparkaksbak är väl ungefär det vi hann med här också. Men utan make. Det var jag och barnen som pussades istället. Eller var det deg vi åt??

Stor puss till er båda - ni är ju så söta!!
KRam Willewira

Anna-Lena sa...

Vad fina ni är! <3 Vi hoppade helt sonika över baket och köpte peppisar istället (baka iofs lussebullar...) :) Ha en gos fortsättning. kram

Kajsa sa...

God jul på dig och hoppas julefriden hållit i sig. Låter som om du håller en bra inställning till det hela och lyckas njuta utan att stressa upp sig. Och lite fina bilder på vägen, oavsett hur representativa de känns (eller inte..) är ju inte helt fel. ;)

a n k i e f o n t ä n sa...

Åh. Vilken värme och kärlek bilderna och din text förmedlar. God fortsättning!

lottens vita och gröna sa...

söta du, underbar bilder på er, herrgu kan väl pyssla nån annan gång när andan faller på, ta hand om dig, vi ska väl ses väl?

varmkram lotten