18 november 2008

Orealistiskt?

Flickan är fyra år, pojken är två. Tiden går fort nu. Mannen och jag börjar oroa oss för skolorna här ute i förorten. Vi umgås allt intimare med tanken på att flytta. Undar om vi har råd med den här barren?

*

Rösta på Rana

11 kommentarer:

Maria sa...

Drömma kan man alltid. Jag önskade att en borg här i närheten skulle bli till salu och det blev den. Jag glömde bara att önska prislappen. Så önska dig både prislappen och huset!

jenny sa...

Klart ni har - bopriserna har ju rasat nu, de e bar å köp, som Gunde Svan kunde tänkas ha sagt...! Får vi komma å hälsa på er där? Kan tänka mig att våra 4- och 2-åringar skulle ha väldans skoj med att springa som galningar genom alla rummen i den kåken... Lite roligare kanske än pappa och mamma som måste dammsuga då och då...!

O jag har blivit så dålig på att kommentera, men jag läser och njuter av dina ord, samt sänder tankar medelst telepati - jag hoppas att de har kommit fram...? ;)

Kram!

Cath sa...

147 rum och kök, typ... ;-) Jobbigt att städa kanske, när man städat klart det sista rummet är det bara att börja om. Eller tänk att putsa fönster... ;-)

Hjärtat Mitt sa...

Jaaaa, det har ni!!!!!!
Då måste ni ha städhjälp, trädgårdshjälp och......men det är väl en baggis, hihihihi

Kram Mari i Marieholm

Maria / Frøken Fryd sa...

Yeah woman ;-)
Man kan få alle mulige slags lån nu om dage, ha ha ha.

Men hvorfor ikke drømme, det er jo gratis.

Klem Maria.

Malin sa...

Komsi, komsi! Vi har jättebra skolor här. Åtminstone får ni inte flytta allt för långt bort *spänner ögonen i er*. Kram/Malin

Willewira sa...

Vad är väl en bal på slottet???

Helt underbar... och fantastiskt dyr. ;)

Men vacker hydda är det...

Kram!

smultron sa...

Jag tror inte ni ska hoppas för mycket, men ni kanske kan köpa pusslet för det har vi!

Annette sa...

Det finns sådana här slott på Frösön, Östersund :-) Välkomna!

Anonym sa...

Jag säger som Jenny: Klart ni har! Bara till att gå till Swedbank. De vill nog gärna ha lite nya kunder efter det senaste kundtappet.

Anonym sa...

Vi lämnade snålblåsten i Linköping och slog oss ned i Sundsvall. det gav oss extra allt. Bättre jobb, bättre livskvalitet, bättre skola, ett 'varmare' klimat bland människor.

'Dä ä bar o flytt' :)

Undrar om jag lyckas kommentera i denna bloggen nu..
/Kaffelattepappan