08 mars 2009

I skafferiet

Man märker att man inte går igenom skafferiet alltför ofta, när man hittar sånt här.

Jag skulle fixa lite dip och grönsaker igår kväll. Jag kastade en blick på bäst före-datumet på påsen. Det dröjde ett par sekunder innan jag fattade vad som var år och vad som var månad.

Hallå, snälla. När vi flyttade in i huset - det vill säga när jag rimligtvis måste ha lagt in påsen i skafferiet - hade den passerat bäst före-datumet med sex år. Inget husmorspris den här gången heller.

*

Rösta på Rana

17 kommentarer:

Fredrik sa...

Åh herredjävlar!!!

pockethexan sa...

Jag läser med glädje dina kommentarer hos min "Oumberliga" kära make o nu gör jag slag i saken o hälsar på hos dig. Och så
såg jag på din pressentation att du också var ett stort bokfan, så kika gärn in hos mig om du vill ha fler tips.

Tur att man har ögonen med sig ibland för vi har hittat liknande saker hos oss det senaste var nog ett år gammla tacobröd, så du har nog rekordet, med råge! eller det vore kul att se om någon kan så dig här på din sida, lägger till dig hos mig för att se om det sker!

Ha en bra tjejdag!/sagt av Hexansjälv

synne sa...

Ja, men det är ju nästan färskt ju...
Det är så mycket tillsatser och E-stoffer i så det blir aldrig gammalt.
Hoppas du inte smakade på den hehe....
Måste för säkerhetsskull gå igenom mina skåp....

Kramen Synne.

Annica sa...

Även solen har fläckar!

Jag skulle renbädda Lillans spjälsäng för ett tag sen och upptäcker att det inte finns ngt lakan där att byta. Måste ha rivit bort det och sen glömt att lägga dit ett nytt. Jag skrattade en del!

Vigdis sa...

Haha... låter som hemma hos mig!
Skulle säkert hitta mycket som jag glömt bort om jag tog en rundresa i skafferiet ;)

Artistic sa...

retromat

Tesstamente sa...

Haha, tryckfel såklart;-)

Vaniljlatte sa...

hehe.. vore det inte för att du sa att det var KONSUMköttbullar så är köttbullar och makaroner en underskattad rätt. Men nja. Men det där kan _aldrig_ bli gott ;P

Kram!

Willewira sa...

Jag drar en lättnadens suck *suck*... det finns fler....


Kramis!!
~W~

linda sa...

oj oj oj . ja det där känner man ju igen. (skäms gör jag fast bara jättejättelite)

purplerain sa...

Jag köper ofta linser och bönor, och annat som jag skall vara duktigt nyttig att laga till. Men av nån anledning blir dom liggande. Tills jag får använda dem som pyssel istället. Sist målade jag över 100 bruna bönor i allsköns färger och stoppade i burkar.

Lina sa...

Men fy Rana. Det är ju nästan som hos gammelmormor...
/Lina

Sill-Britt sa...

Haha, det är nästan så du borde spara den! Historiskt värde.
Vi samlar på gammalt ströbröd vi. Eftersom jag inte bakar (mer än kanelbullar en gång per år) går det liksom inte åt- mer än till julskinkan. Tydligen köper vi nytt till varje julskinka, för i år när vi rensade längst in i skafferiet märkte vi att vi hade sex påsar. Ett från varje år vi bott här. *s*

Anonym sa...

*hahaha* Efter att ha tittat igenom våra skåp fann vi en dipp med bäst före datum 170404, inte riktigt samma klass som du Rana men ändå! :-)

Mvh
Rufus

Hemma hos Bröderna Bus sa...

Hellre lite skit i hörnet än ett helt h-vete som det sägs och dessutom ...ingen är ju helt perfekt. Har du inga fler brister så är det ju ganska lugnt.
Vilket otroligt fint foto du visar i det förra inlägget. Lite sentimentalt så kan ju såna kort ge en liten törn i själen när man tänker på vad tiden rullar i raketfart...
Hoppas att du får en bra och innehållsrik dag. Kram till dig :O)

Niklas exponeringstränar sa...

Ûnderbart!!! Även jag fick titta en gång extra för att se vad som var år och vad som var månad. Jag tror vi rensade när vi flyttade.... :-)

Katja Kristoferson sa...

Vilket mysterium. Nu kan du inte slänga den, den måste följa med till nästa ställe!