05 mars 2009

Kärleksfullt dissad

Jag tror ungen har diplomatiska talanger. Jag står och provar en svart tunika. Det är ett favoritplagg, men nu ser jag att den börjar bli urtvättad. Jag speglar mig, är det okej att ha i plugget, hur urtvättad ser den ut egentligen? Surrabutt följer mig med blicken och kommer att dissa min tunika på ett synnerligen behagligt sätt.

Surrabutt: Mamma, vad söt du är.

Jag: Tack min plutt, vad snäll du är.

Surrabutt: Du passar verkligen jättefint i LJUSSVART.

*

Rösta på Rana

16 kommentarer:

Speja sa...

Åh, himmel vilken härlig kommentar. Sanningen serverad på silverfat, liksom.

Anna sa...

*Skrattar högt*

Hon blir nåt stort, det säger jag.

Lina sa...

Hit kan man komma och känna sig lite si sådär halvseg och så slutar det ändå med att man sitter och skrattar/ler för sig själv. Det är bra betyg.
Kul att du gillar mattan! Jag är faktiskt ganska förtjust i den själv, om man nu får säga så om nåt man gjort. Va dum jag är, det är klart man får!
Ha en bra dag!
/Lina

Niklas exponeringstränar sa...

Underbar kommentar från dotra! Det fina med barn är att de säger vad de ser, inte vad som passar socialt. Jag tror också att du passar jättebra i ljussvart :-)

Rock on
/Niklas

oumberligating sa...

Jaha, så händer det där igen som är så irriterande, kommentaren försvinner någon annanstans, skriver om!
Verkligt fin bild på dig, graviditetshormonet flödar i blicken och varenda ansiktsmuskel, fotshop kan inte dölja det. Klart du ska ha "bulle i ugnen igen". Se bara till att din man slutar upp och ta ut sig helt och hållet med den där "pyjamssporten" som han håller på med!
Tar med homnom på ett riktigt "streetrace" efter en runda i 300 km/timme som kommer han förstå vad livet innebär och vill ha fler barn, vetenskapligt bevisat, nejdå, bevittnat äv de lärde. När min Fru vaknade upp efter sin sista stora operation, så var det första hon sa att nu ville hon ha fler barn! Den sura uppvakningssköterskan, tittad storögt och sa spydigt, är det inte just pga av graviditet som du opererats och nu är sydd med över100 stygn? Och, fler biologiska barn är en omöjlighet, tråkigt nog, men foster barn eller adoption finns med i livets funderingar. Vän av ordning brukar ju då säga att man ska kunna ta hand om sina barn också, välkommen hem på studiebesök hos oss brukar jag då säga. En sådan kvinna med en sådan lyhördhet för sina barn som du är, ska självklart ha fler, det är ju det enda vi vet med säkerhet varför vi är här.
Fint ilägg idag måste jag säga och inget ont om "pyjamassporter" jag är bara avundsjuk för jag börjar bli gammal och stel. På agendan idag, arbetsförmedlingen, besök på Kungliga Mynkabinettet och prata med en datakille som håller på att hjälpa mig med Smärtföreningen Jernsaxen, ha en fin dag!
Kram från Peter!

annabanan sa...

Haha! Bra att du skriver ner sånthär i bloggen, så kommer du ihåg det sen när barnen blivit stora.

Chrissan sa...

Klockrent! :)

Nettan sa...

Haha, goa unge... Ljussvart, snygg färg det;-)

Anna sa...

Vänta nu, vad är det Peter skriver? Bullar & hormoner!?

RANA sa...

FÖRTYDLIGANDE

Peter skrev:

"Verkligt fin bild på dig, graviditetshormonet flödar i blicken och varenda ansiktsmuskel, fotshop kan inte dölja det."

Han syftar alltså inte på bilden nedan, utan på en där jag faktiskt hade en liten bulle i ugnen. Jag är inte säger inte gravid.

:-)

/Rana

Anonym sa...

Ha ha, den var klockren! Ja, ljussvarta kläder har man ju en del...

MorsanMia sa...

Herregud jag skrattar så jag kiknar
Hur gammal e Surrabutt?

Fredrik sa...

Hahaha, vilka kloka barn du har :)

Jäm sa...

Gahahaha smart unge haha lagom elak hahaha :D

purplerain sa...

Garv, det är ju såna spontana kommentarer man saknar när barnen växer upp.

hem ljuva hem- helena sa...

Ha, ha!! Jag skrattar högt.
Det var nog den finaste "dissningen" jag hört. (-: