20 maj 2009

Lille Brottarn härjar vidare

Han är sannerligen i farten, ungen. Jag var nyss på toa - jadå, även en poetisk, skir och fin kvinnoblomma som jag måste ibland bajsa. När jag kommer ut, möts jag av en bestört liten brottare, som är så ledsen över att någon har hackat sönder hans färglåda. Någon!

Håll i minnet att jag är konstnär; det må därför vara förståeligt att jag tittar på färgerna innan jag tittar på ungen. Rester av färgkakorna, särskilt den gröna, ligger som ett fint puder över resten av färglådan, resten av rummet... och ja, över ungen. Det ser jag nu. Han är helt grön. Måste trots allt beundra hans färgval; grönt är skönt.

Bild: släng dig i väggen, Hulken.

*

Rösta på Rana

6 kommentarer:

Karins fotoblogg sa...

Å visst är det skönt när det är grönt :) Jag gissar dessutom att Lille Brottaren är bra mycket sötare än hulken som grön!

Snart!

Niklas exponeringstränar sa...

Bajsa!? är det DET ni gör när ni säger att ni ska pudra näsan. Mkt intressant...jag har alltid undrat :-)Min fru lämnar bara violdoft och rosa moln efter sig när hon "pudrat näsan". :-)))
Bra att du tittar till utrustningen först och barnet sedan. Med fokus på rätt saker så kommer man långt i livet. Ha ha ha...tänk så rolig jag kan vara denna eftermiddag med massor med roliga arbetsuppgifter och ännu roligare chefer.
Snart är det måndag
/T. Rötter

Lallis - liv och leverne sa...

Jaaa, grönt är skönt:)
Kram Lallis

synne sa...

Hejsan på dig.
Ser att det är full fart hemma hos er igen....
Ungar alltså...
De är oppfinsomme når dem vill.....

Fick ni ordning på bilstereon igen?
Blev det grillat?
Och var det du som skulle han skumbad enligt lille brottarn?
Många frågetecken där alltså...

Sänder en stor onsdagskram från nabolandet.
Synne.

anbam sa...

Haha, Lille Brottarn och min Lilla O har onekligen en del gemensamma intressen. Under två av mina inte allt för avslappnade toabesök passade Lilla O på att: 1. Bita sönder mycket kladdig gel-penna så ALLT innehåll kom i lilla munnen (turkost), 2. Ta färgtuben som egentligen skulle färga håret på Bratzdockan och istället trycka ut innehållet i lilla munnen (mörkblå). Istället för Hulk så såg hon mer ut som en smurf... ;-)

Kram!

Lina sa...

O älskade barn!
Jasså du bajsar du, det trodde jag då inte. Skönt att höra att det finns verkliga människor här bland bloggarna;)(Melker bajsade också på toaletten idag, så mycket så morfar blev impad.)
/Lina