14 maj 2009

Nästan sugen

Jag är nästan sugen på att sticka ut och springa. Bara en kortis, bara ett varv kring området till att börja med, bara komma igång. Och så en enorm duktighetskänsla i kroppen efteråt. Jag är nästan sugen, som sagt. Nån knäppskalle sa att det inte räcker, att man faktiskt måste göra det också. Va? Vad är det för dumheter.

Så här nånting tänker jag att det kommer att se ut:

*

Rösta på Rana

21 kommentarer:

Annica sa...

Den där drabbar mig också ibland. Speciellt så här års när man ser andra som joggar. Det ser så lätt ut och tänk alla fina träningskläder som finns. Kanske en annan dag. Kanske.

Fröet sa...

Äh, jag lever också i tron om att det räcker att vilja och INTE göra... ;)

Anna sa...

Usch! Är det något jag ogillar, så är det att springa.

Jag power-promenerar, jag.

Men det är sant att man faktiskt måste göra det. ;-) För mig var första gången förlösande, liksom en tröskel att komma över. Sen gick det av sig själv.

Kom igen!
Puss på dig!

Go gôbbe från Götet sa...

Om jag fattat det hela rätt, så skall man göra någonting 21 gånger för att det skall bli en vana. Någon som hakar på?

Affirmationer är också helrätt! God idé att starta med en energisk, piggelin bild så att du verkligen ser framför dig hur det kommer att se ut när du flyger fram under bar, blå himmel med favvomusiken i öronen ;)

oumberligating sa...

Tja, Rana! Vad händer medans man går och vilar lite middag, med lite fetvadd instoppat i sitt värkande öra! Mina "favorbrudar" alltså du och min Fru går och gaddar ihop er om att det är okej att sno mitt "snorreinlägg". Fast i skrivandet stund så har hon fått bättre respons på sin sida än jag fått på min, undrar vad det kan bero på?(ler) Ingen vill läsa, men några undrar om det finns bilder i!!!!! Ja, ja säger det igen, ni tjejer är underbara!
Ingen fara Rana förstod att du skojade med mig om antalet manliga läsare, men nu har jag hittat ännu fler via ip-numret så nu tänkte jag ringa upp och fråga om de som bor här i Stockholms området vill vara med i en bokcirkel! Gissa vilken som blir den första boken vi ska arbeta tillsammans med! Sedan har jag ansökt om lite pengar på "mansforum" så vi kan ut och resa och studera fenomenet, vi män alltså, kan bli himla festligt, varför man exempelvis i vissa kulturer hela tiden går och rättar till och känner på paketet?
Fan man känner väl att man inte tappat grejorna!
Nu till den här tokiga känslan av att du vill ut och springa Rana! Gör inte det, Smärtförenigen Jernsaxen är överbokad just nu, satt och svarde på mail i 2 timmar idag. jobbigt men ändå härligt att få en sådan respons. Men varför är alla så rädda får att kommentera?
Funderar på om jag nu redan ska önska dig trevlig helg, men tror inte det, det blir säkert ett inlägg till i morgon! Men oumberligabloggen måste hitta tillbaka till själv, så imorgon så ska jag presentera rottingmöbler eller vad utomhuspoler, minns inte riktigt. Vi får se vad som händer, men för allt i världen ge dig inte ut och far runt nu, så du skadar dig! Börja med några en timmes långpromenader, fast det kanske du redan gör precis som jag 5 gånger iveckan?
Kram ifrån Peter! Har nu spärrat min Frus blogg ifrån att få kontakt med din, kvinnliga nätverk gör mig orolig(ler)

Thomas sa...

Var ute för en stund sedan. Mår kanonbra.

Lina sa...

Gör det!
/Lina

NinaH sa...

Åh hej! Go!;-)

Jäm sa...

Ut och spring! Det är faktiskt skönt efteråt.

Zäta sa...

Bara det att du känner dig sugen gör att jag blir grymt imponerad. Har aldrig hänt med mig...

Karins fotoblogg sa...

Åh, jag instämmer med Zäta!

Kram

Niklas exponeringstränar sa...

Ett visdomens ord från en som både varit gympaledare och spinninginstrukttör: bejaka känslan, men ta det lugnt. (Ha, lät väl lagom vuxet va!?)
/Hansomärtillbakafrånkurseniskärholmenochhartagitensemesterdag

smultron sa...

En till! Jag har också börjat så smått att vänja mig vid tanken... men det stannar nog där. Mitt hoppande och gympande hemma får inte övergå till nån slags fanatism.

Maria sa...

Nu ärdet så att jag har gått en kurs i mental träning. Enligt kursledaren kan det räcka att man intensivt lever sig in i känslan av att springa och kroppen tror att den springer. Enligt henne kunde man öka endorfinerna och öka konditionen.
Undrar om det är därför män tycker om att se på sport?

Misen sa...

Äh ta en kaka och lägg dig framför tv:n och motionera kanalväljarfingret istället!

Anna-Lena sa...

Ha ha jag kan oxå drabbas av det där ibland! Undrar vad det är! Ett virus kanske? ;D Ha en skön helg! Kramar

Sill-Britt sa...

Jag ser också ut sådär när jag springer, i tanken. Lika bra att man inte testar på riktigt för då får jag ha kvar den fina självbilden.

LillaFlisan sa...

"YOU LIKE US JUST BECAUSE WE HAVE BIG BUTTS!!!!"

Hohohohahahahihihi!!!!

(Ja, du skulle bara veta Rana, min sköna....... Min butt är kolossal!!!!
föresten är väl din liten och smärt nu när du gått ner så mycket i vikt, du kvinna med karaktär! Men, men.....det ska jag nog ta ur dig redan på fredagskvällen,, Moahaha!)

För jag har ju bokat rummet från fredagen så du kommer väl redan då, hoppas jag!!

Willewira, har jag aldrig träffat men hennes glada skratt är ju vida berömt så det ser jag fram emot.
vi kommer att ha sååå mycket att skratta år det är jag övertygad om och kanske en hel del att gråta över också för den delen........
(Jag är ganska bra på båda)
Sen är jag rätt bra på att svära också......

Vad jag är dålig på det framgår rätt snabbt så fort du träffar mig så det utelämnar jag just nu för lite överraskningar måste vi ju få på fredag.....

puss så länge!

flisan

Willewira sa...

Hej Gumman!

Jag längtar sååååååå!
Och vin får jag dricka, men inte så stora mängder... du vet det går snabbt ut i blodet numera...
Och jag vill ju gärna veta vad som händer, än att ligga och sova någonstans. Ja, det är så jag blir... ;)

Allt gott till dig min goaste lilla groda!
Puss!

Willewira

oumberligating sa...

Uppladdning har börjat ser jag på inläggen ovan låter trevligt och stora "lådor" är inte bara vackert utan också praktiskt om det blir för mycket vin och man måste sätta sig på "backen" ett tag för att vila, det är ju ännu inte så varmt ute!
Ja, som du ser så är jag på "banan" igen, hur i helsike ska jag kunna sluta blogga när det finns så mycket trevligt att skriva om. Kul att du gillade boktipsen, ser att inte alla gillade dem, fast det råder ju lite "lågkonjuktur" i blogg branchen också just nu. Ska själv försöka bli lite mer "lagom" hur det nu ska gå till!? Ha det gott på alla sett och fortsatt trevlig helg!
Kram Peter!

Millas hem sa...

Japp! Tankens kraft ger också energi!
Kram