26 maj 2009

Nätdejt

Jag var på bloggträff i helgen och levde rövare. De andra i gänget var inredningsflickor, så jag kände mig lite som en udda fågel. Dock blev denna fågel mycket väl omhändertagen och helgen var härlig med övernattning på hotell och tjejmys och tokerier. Lilla Flisan (Lilla Flisans hus), Annette (Hallongränd 4), Eva Linnea (Häxor & Änglar) med flera har skrivit mer om denna massblinddejt.

För min egen del var den största behållningen alla härliga människor. Mysigt var det också att ramla in på Nationalmuseum en sväng. Liten personlig egoboost var det att kyparen på lunchrestaurangen rusade ut efter oss och ville kidnappa mig.

Kyparen: Kom, jag vill bjuda på en drink i baren.

Jag (med självinsikt): Du, det ska inte vara mer här.

Kyparen: Men jag måste få träffa dig igen, varför får jag inte det?

Jag: Till att börja med är jag så jävla gift.

Kyparen (slår bort): Det är jag med!

Sen ramlade jag dit ändå och hittade inget bra sätt att spisa av honom. Det blev flirtsättet igen, det enda sätt jag vet som är både effektivt och trevligt. Därför hör jag mig säga med ett typiskt filmuttal: "Du är söt, men jag går nu." Sen flydde jag till Flisans väntande armar. Hon trodde att han blev förälskad, men hon är ju också så bedårande naiv.

Några inredningsinköp blev det inte för mig, om nån trodde det. Däremot förlustade jag mig på Indiska och i bokaffärer.

Tack för en superhärlig bloggdejt, Annie, Willewira, Lilla Flisan, Flora, Annica, Viola, Marie, Malin, Anna, Marie, Annette och Eva Linnea!

Bild: Konversation av Auguste Renoir.

*

9 kommentarer:

Peters Projekt sa...

Helt kort - GRATTIS till egoboosten!

Så´nt måste värma i den svala vårvärmen . . . tror jag bestämt.

Ha en fin fortsättning på våren Rana!

Peter :P

Hannis sa...

Vad jag önskar att jag varit med!!
Ni verkar ha haft det kanon!
Och lite flört också...
Klart att han blev förälskad och säkert förtrollad!

Själv blev jag översvallande glad över en loppisgubbe alá 80 år som log och sprang efter mig med en Jesusstaty...
Behövs inte mycket för att få mig varm*skrattar*

Kraaam Hannis

synne sa...

Förstår att det var en bra helg.
Skrattar gott åt den stackars kyparn. Tänk att lämna honom där med brustet hjärta haha....

Nu får du njuta denna sista onsdag i maj månad. Det ska jag. Maken ska till tandläkarn hehe...
Kramen på dig.
Synne.

Go gôbbe från Götet sa...

Jag säger som Peter – grattis till egoboosten!

Sedan kan party poopern i mig inte låta bli att reflektera över det faktum, att kyparen ifråga ägnar sig åt . . . ja, vadå? Missförstå mig inte och må ingen skugga falla över dig men hur OK är det, att som gift man stöta på en annan kvinna (stadgad eller ej – det kan man ju inte veta).

Var går gränsen liksom? Vid en oskyldig flört där båda är ”under the influence” eller vid en gemensam drink där i varje fall den närmande och gifta parten är nykter? Kan man prata om mental otrohet? Och var går i så fall den gränsen?

Som sagt, uppskattning av ens person är alltid mumma för kropp, själ, ego & självkänsla. Själv fick jag som stadgad man, i samband med en kollegial sammankomst, ett erbjudande om en ménage à trois if you know what I mean. Väldigt smickrande, väldigt spännande men ack så förbjudet . . . i alla fall för mig . . . då. Hade jag varit singel så hade vi nog fullföljt alla tre – de två vackra kvinnorna och jag. Förslaget som sådant var – hur skall jag uttrycka det - oerhört upplyftande ;D Inte minst beroende på att de båda damerna i detalj uttryckte vad de hade tänkt sig . . .

Ja, tänk så man kan lägga ut texten bara för att Rana fått ett harmlöst (?) förslag tillika smickrande kommentar från en kypare.

Go gôbbe ;)

Lina sa...

Du suger väl i dig av sådant smicker?:)
Kram
/Lina

Hallongränd 4! sa...

Ammen Rana, jag är ju ingen "ren" inredningsbloggare, men jag gillar att "hänga" med bl a inredarna. Jag kan "tjôta" om annat också. Och som du märker gillar jag citationstecken också. Parenteser är en annan böjelse jag har.
Kram från Annette

Zäta sa...

Haha, jag tror jag dånar. Låt oss fortsätta att följas åt i livet.

Jag är inte ett dugg förvånad för din sprudlande vitalitet lockar naturligtvis männen som flugor till en sockerbit. Dina blå ögon är något att drunkna i.

Så kom ihåg att DU ÄR ÄLSKAD!
Detta var bara ytterligare ett bevis. Du är så värdefull, som kvinna, vän, och människa!

Annalunda sa...

Snuttan!

Pusseduss!

Floras Kulle sa...

Rättelse: DU levde rövare, vi andra tittade ängsligt på... HAHA!

Jag höll på att skratta ihjäl mig imorse, ett spam hade slunkit igenom filtret och ned i min inkorg. Det hade titeln: "What a woman really wants...", avsändaren hette HAMID, så jag fick ett fniss-bryt där i receptionen, mitt i konferensrusningen...
Ja, jösses.
Ha det fint!
Kram//A.