11 maj 2009

Rygg

Jag ser det här.

Bild: Mansaxlar, blyertsskiss.

*

Rösta på Rana

13 kommentarer:

Niklas exponeringstränar sa...

Vad gör han? Gräver, krattar eller dansar? Ingår texturen och vinjetteringen i konstverket eller är det en effekt av anpassandet till bloggen?
/Hansomimorgonskapåmanskursiskärholmencentrum

Lina sa...

Å kära du, jag tycker om dina skisser! Enkla men så talande...
KRAM
/Lina

LillaFlisan sa...

Hörru tokfia där!!!
hahahaha!!

Ja, tänk så mycket tonfall, kroppsspråk och bakgrundsinformation betyder när man ska uttrycka sig och hur hysteriskt kul vissa saker kan låta när man inte har just bakgrundsinfo!

Oavsett i vilka sängar vi hamnar i ;-))
så ska vi ha det sååååå kul och det verkar du behöva lite extra av just nu.....Kram

Flisan

Fröken Eko sa...

Men då hade du sannerligen en fin utsikt!
Inte ofta jag ser nakna karlar som springer omkring framför mig inte. Grattis till det! ;)

Väldigt snygg skiss också :)

/F

MorsanMia sa...

En rejäl bredaxlad karl med en liten go rumpestump

Zäta sa...

Älskade hjärtat. Ställ dig framför och håll ut armarna.
Det enda du kan göra är att erbjuda din kärlek.

Maria sa...

Nam nam.... Han er fin :-)

Klem Maria

Sill-Britt sa...

Jag tolkar det som att du behöver en kram. *kramar om*

oumberligating sa...

Rana! Intressant det här med tolkningar, läser kommentarerna ovan, egentligen är ju kommentarerna de roliga i bloggandet, att just läsa andras och vad de sedan tolkar in eller uppfattar och det är ju självfallet det fina i kråksången.
Några vill ge dig en kram, några "pilska" brudar ser nakna karlar, livet är "underbart"!
Eftersom jag är minst lika duktig som John Travolta på att dansa, så ser jag att det är ett av stegen i filmen Pulp Fiction, helt klart så har du sett den för länge sedan och det är vad du behöver i livet just nu! Rock,n Roll, ja egentligen så heter det frigörande dans har något psyco hittat på, men i vanlig folkmun så heter det Rock´n Roll! Dansar man för lite då blir man dyster och tappar orden, jag och "Lilla Frun" träffades via dansandet och nu har vi inte kunnat "dansa" på 15 år! Jag brukar numera dansa framför henne själv, men något har blivit fel med åren, ifrån att tidigare varit lite "erotiskt" så är det nu mera asgarv ifrån henne, förstår inte varför, är jag för modern kanske, kanske inte hip hop stegen fungerar med min mage! Ja, ni är konstiga ni kvinnor, men alldeles underbara!
Kram ifrån Peter!

Anonym sa...

Det är ju det man INTE ser som är intressant med denna skiss.
Sweet.

Hjärtat Mitt sa...

Älskar dina vackra skisser!
Och tolka dem kan man göra på många sätt, eller hur.

Tur att du fick en skön söndagskväll. Hoppas att du tog ett glas vin.

Tänker på dig
Mari

oumberligating sa...

Fan Rana! Sätt mig inte i kontakt med min sorg, självklart så har jag knappt några manliga läsare offentligt, men visst sitter det lite grabbar och smeker sig själv i stugorna när de gottar sig i min blogg, ser de på ip-numren.
Underbare Åke var ju min första manliga kontakt han är ju övertygad om att det här är ett dolt sett attt ragga brudar på. Kanske därför han inte har någon Fru själv (förlåt Åke). Det finns inga kvinnor som går igång på när en man skriver om vilken rännskita han fick när han åt våfflor, det är inte riktigt rätt knapp att trycka på Åke!
Vi killar måste ju "pinka revir" hela tiden när vi träffas så bloggandet kan bli problematiskt för en del. Men jag har inga svårigheter med sådant är man bäst så är man och dessutom lite "gullig" så är det alltid någon som blir förbannad i sitt eget tillkortakommande. Se bara på idioterna som "mordhotade mig" när jag bloggade om manlig omskärelse.
Har slutat att kommentera inne hos killar har gjort exakt 200 kommentarer inne hos mitt släkte och det räkte för min beteéndevetenskapöiga undersökning, ganska magert resultat. Trist, skulle behöva lite fler killar till Jernsaxen resorna till Frankrike, det är tungt med rullstolar i Medelhavssand. Men två napp har det blivit i allfall, men de vill inte blogga och det har jag full respekt för.
Sedan har jag min vapenblogg där vi är bara killar som frossar i bilder på hårt stål. Måste ju ha lite motvikt till korggungstolarna.
OBS: Inte sagt av ironi, allt i livet hör ihop och har sin mening och när man insett det, då är man nära svaret på "allt" och då menar jag "allt"!
Inga manliga läsare det var det värsta!(ler)
Kram ifrån Peter!

Pockethexan sa...

Hej Hexan här! Ser att min man varit här och terroriserat dig tidigare Har varit lite extra dålig ett tag nu så jag har både varit dålig på att göra inlägg och verklig dålig på att kommentera inne på alla fina och läsvärlda bloggar. Ska nu uppdatera mig hos alla mina "vänner". Återkommer är inte riktigt så stark ännu efter en veckas rejäl illamående av för mycket smärtlindrande mediciner, men som sagt känner att jag är på G.
Har gjort två nya inlägg, ett lite för argt kanske om sjukhusmaten. Har ju blivit rejät utsatt av den varan i 15 års tid nu minst 3-4 gånger årligen, milt sagt så kanske man kan säga att varje gång så blir de en riktig bantningskur, en ofrivillig sådan visserligen, men man ska ju se allt det possitiva i livet, så jag väljer att se viktiminskningen som något bra(ler) Nej, skämt o sido, fördjäkligt är det, men ska inte plåga dig med det nu!
Ha det så bra som det bara går!
Kramis ifrån Hexan!
PS: Lovar att kommentera och disskutera när jag mår lite bättre, skriver en rad för jag vill inte bli bortglömd(ler).
Ser på din fina teckning att det helt klart är din man som stryker sin skjorta, säkerligen naken annars hade du nog inte tecknat av honom!