18 juni 2009

Far och son

Här går männen, den store och den lille. De är så lika. Samma rörelsemönster, minspel, utseende och kynne. Samma snabba ilska, samma öppna skratt. Det var inte brevbäraren.

Bild: Lille Brottarn och Mannen på skådarrunda.

*

Rösta på Rana

6 kommentarer:

Karins fotoblogg sa...

Fin bild, gillar hur pappa tittar på lilleman där de går.

I mitt fall så var det brevbäraren, alltså inte till mina barn :) utan till mig själv. Mamma kan berätta om hur folk var så häpna över mina bruna ögon och blonda(not anymore) hår och hur hon sa: "Jaaaa, det var brevbäraren!" Pappa var brevbärare på den tiden. Jätteskoj va?! :)

oumberligating sa...

Verkligen fin bild och precis som Karin så gillar jag Pappas "blick"!
Ta om den här bilden om 15-20 år då ser det säkert ut som det nu gör för mig när jag går brevid mina "2 meters söner", då är de som tittar ner på mig!
Ha en fin Midsommarhelg på alla sett!
Ta hand om dig och de dina!
Kram ifrån Peter!

LillaFlisan sa...

Tänkte först skriva lite om dina vackra skisser. Skoja om att du nog måste ha använt mig som krokimodell den där helgen men sen kom jag på att det lätt kan missuffattas ;-S

summa summarum är i alla fall att vissa pratar om tvillingsjälar men du och jag, vi är allt tvillingrumpor vi!

Puss du sköna!

Midsommarfira ordentligt nu!

Flisan

Anonym sa...

Min Simon ska gifta sig med sin pappa när han blir stor. Inte mig. Det säger väl allt;) De är skrattretande lika både till utseende och sätt. Mina fina killar!

Lina sa...

:) Den enda likhet jag kan se mellan mina pojkar än så länge är att de har precis samma form på stortån. Nu kanske jag var snål...
/Lina

Zäta sa...

Han som ÄR, gör sig bra där!