26 juni 2009

Närmare himlen

Till skillnad från mina mer flärdfulla medsystrar, har jag ingen koll på skor. Jag har förstått att det finns människor som tittar på andras skor. Inte jag; jag tittar ju inte ens på mina egna. Halva våren har jag gått med leriga vinterkängor, och sen dess har jag glidit fram i trasiga gympaskor.

Men nu är sommaren här och plötsligt har jag lust att vara flärdfull och vacker. Idag köpte jag två par riktigt högklackade skor. För runda vader och lår blir mer välformade med högklackat (har jag hört), hållningen blir snyggare (har jag hört) och dessutom skickas jag dryga decimetern närmare himlen (har jag räknat ut).

Klapperi-klapperi-klapp. Och jag vinglar inte ens.

Bild: en av fyra nya pjuck.

*

Rösta på Rana

7 kommentarer:

Go gôbbe från Götet sa...

Jisses, 1 dm närmare himlen! Inte illa!

Själv minns jag att jag under slutet av 70-talet (1979) också gick omkring 1 dm närmare himlen än jag gör idag. Jag var en riktig fena på att ta mig fram likt Travolta på den tiden. Men det var ju inte bekvämt på något som helst sätt ;)

Tappa inte balansen nu bara . . .

Karins fotoblogg sa...

Stiligt syster! Jag beundrar dig, själv skulle jag nog vingla. Kan vi inte få en bild med skorna på?!!
Själv är jag också ägare till ett par nya skor. Men närmare jorden kan man nog inte komma än vad jag gör. De är vääääldigt platta. Men snygga!

Kram!

Hoppas Surrabutt mår bättre!

Sus Klurar sa...

Jag VILL ha hög klack, men det GÅR inte.
Jag trillar och bryter vristen har jag fått för mig =)

♥Häxor & Änglar♥ sa...

Vinglar du inte ens lite? Inte!Snyggt jobbat i så fall. Lycka till på din vandring ut i vida världen på dessa "styltor".
Kram Eva Linnea

Zäta sa...

Coolt tjejjen!

Du får hålla styltlektioner med mig när du kommer. Jag får kramp i vadorna och håller mig helt i en vägg eller så när jag provar välklackat. Synn att det är så illa snyggt.

Banana sa...

Ojoj, har inte läst din blogg på flera veckor. Här fanns mycket fint, dina barn är ju som en humorshow.

Merja sa...

Önskar jag kunde gå i sånna:)
Ha det gott!