24 juni 2009

Meditativt kroppsarbete

Jag är smutsigare, svettigare och blodigare än på länge.

Jag klipper vresroshäcken och får armarna dekorerade med små vackra blodstrimmor. Jag gräver ner en massa barkmull och blir solsvedd på nacke och axlar. Jag klipper spireahäcken och får träningsvärk i muskler jag inte visste om att jag hade. Jag drar bararmad upp en massa brännässlor och rycker till varje gång jag känner den stickande svedan på min hud.

Kroppen jobbar men tankarna flyger fritt. Jag dagdrömmer och har det bra.

*

Rösta på Rana

6 kommentarer:

Lina sa...

Kära du, jag vet precis hur du känner. Hade en liknande session nu när jag var uppe på dalagården. Känns som det ändå gör gott.
kram

parlbesatt sa...

Man blir hungrig av din brännässlebild, det ser ut som mynta nämligen. Eller, det påminner om mynta och jag kan bara tänka Aaaah, tabouleh gud så gott vill haaaa!

Har du tänkt på färgställning på muffar under tiden månne? ;) Jag vill ha nåt att sätta tänd... händerna på. Det halsband jag påbörjat för att vara med i en tävling vill sig inte nämlich.

LillaFlisan sa...

Klart du ska sitta i berån och dricka drinkar med mig i sommar!!

När?

Ja, det kan man undra..... Så fort byggjobbarna är klara! När det nu blir!

Vi har ju bytt fönster och så ramlade putsen bort så nu väntar vi på att murarna ska komma och resa ställning (som mina rabatter knappt hämtat sig från sen förra gången de reste denna förbannade byggställning för 5 år sedan, så du får väl ta med trädgårdshanskarna!)

Sen ska det putsat och sen vecka 29 kommer elektrikern och byter ut all el!
Hua!

Men sen så vankas det drinkar och vin i bersån!

Kram

Flisan

Zäta sa...

Du kommer få smeanävar!

Go gôbbe från Götet sa...

Dagdrömma, bränna sig och riva huden i blod på samma gång?! Visst é dé lite masochist över den kombon?

Samtidigt låter det ju lite spännande att bararmad köra ner händerna i snår av brännässlor. "rycker till varje gång jag känner den stickande svedan på min hud" - lite sensuellt, visst?

För övrigt njuter jag av solen i perioder. När jag fikar men inte när jag bara vill sitta och ha det skönt. Blir för varmt, för tryckande. Föredrar skuggan med de ljumma vindarna cirkulerande. Har aldrig varit någon soldyrkare men jag älskar känslan och atmosfären när solen skiner från en klarblå himmel.

Ha en underbar sommar Rana!

Go gôbbe ;)

Karins fotoblogg sa...

Ja, det låter rätt skönt faktiskt. Minus brännässlorna kanske....

Ska bli spännande och se hur det blir. Men jag kommer ju inte ha något "före" att jämföra med, för visst är det framsidan ni brottas med?

Kram