12 juni 2009

Röda naglar

Litet barn med ögoninflammation. Det betyder frisk unge hemma från förskolan. Och det betyder mamma som betar av aktiviteter: måla, plantera, bygga koja, leta mask, leka kurragömma, städa, klippa, klistra, bada, springa, klä ut sig. Nu har turen kommit till detta:

Men vem är det? Sonen förstås.

*

Rösta på Rana

9 kommentarer:

oumberligating sa...

Härlig bild, man kanske skulle ta och måla naglarana röda själv för att liva upp stämningen, blev så fruktansvärd nedstämd efter mitt inlägg alldeles nyss om den Mördade unga flickan Therese, för djävligt, anklagelserna går mot det unga paret självklart så är ju alla inblandade ansvariga för sina handlingar, men det är vi vuxna som fostrar våra barn. Efter alla år med mina tonåringaroch deras föräldrar så vågar jag nästan påstå att barnen är till 99% produkter av sina föräldrars mentala status. Tragisk!
Blev skumt på min blogg för det kändes som om det blev alldeles fel att sedan ha kvar bilden på henne där vi sedan igod blogganda kunde önska varandra en riktig trevlighelg. Så jag la in ännu en fånig bild på mig själv, fast det fans en passande SvD artikel så lite kul blev det (kanske). Nej, ska försöka låta bli att plåga min omgivning för mycket med bilder på mig själv. Har haft en riktig dator förmiddag idag började redan 5 i morse och avslutade några platsansökningar sedan fick jag en djäkla massa mail att svara på på Jernsaxen, trevlig även fast det är mycket tragik som strömmar in där, men idén med bloggen verkar fungera.
Doktorn blev heller inte upprörd över att synas på bild, det var bara du och en tokig tjej som trakaserade honom med en gång och det stod han ut med skrev han bara det inte blir för många då måste jag plocka bort länken(ler)!
Känns som det är en bra kille den där Doktorn han ska vi ha på Jernsaxenboendet i framtiden!
Nu ska vi ha en fin helg du och jag, Kryckan är lite, lite bättre idag så idag kanske vi kan ta en långpromenad tillsammans, kanske 50 meter ute på gatan och se på någon av grannarnars misslyckade uteplatser. Ska fan i mej starta en blogg om det också, ibland vore det bättre med att asfaltera hela skiten, skrev du inte om det i något inlägg för ett tag sedan?
Hur gick det med det?
Ha det bra på alla sett och kram ifrån Peter!

Glädjekällan sa...

Vad fin han känner sig, en härlig känsla som vi alla behöver mycket utav.
Trevlig helg
Birgitta

Brittis sa...

hej Rana,

har du läst mail?? hihi...
Jag hoppas verkligen att du kan komma ifr¨n, hoppas du bearbetar gubben ordentlit så att han låter dig komma iväg. skämt åsido, det kan väl vara skönt för en småbarnsmamma att komma iväg och vila upp dig lite utan att beöva tänka på disk och blöjer. Dina kanske är avvänjda vad vet jag? men du vet vad jag menar.

Jag ska skicka hela programmet så att du inte kan säga nej. hihi.... det där lät avanserat, egentligen finns de inget program men vi bara njuta av alla fina trädgårdar och äta god mat tillsammans. hur låter det????

Sköt om dig, vi säger så. Jag väntar ivrigt på ditt mail, eler ring om du vill.

Härliga kramar från
Brittis

♥Häxor & Änglar♥ sa...

De är för goa ungarna innan de har lärt sig vad som "passar".
Kram från Eva Linnea

Fredrik sa...

Va fint det blev! Duktig han var på att sitta still då, kan jag tänka :)

Zäta sa...

Så klart Brottarn också ska få känna sig fin! Hoppas du hann måla dina med, täcker ju bra över jord under naglarna. Jag gissar att du är ute i trädgården och fixar om du nu fått några oplanerade hemmadagar.

Ha en jättehärlig helg min ljuva duva!

Lina sa...

Himla gullunge, jag vill att min son också ska vilja måla naglarna när han blir stor!
/Lina

Hjärtat Mitt sa...

Asch, jag som gillade att ha den härliga bilden på dig på min sida :)

Jo, så har min son oxå sett ut, även som äldre, när syrran hans ska sminka honom och klä honom som tjej. Det bästa av allt är att han har poserat för henne så att hon har kunnat fota honom. Senast förra året. (Han blir 13 i år). Det är kort som han inte kommer vilja veta av om några år, hehehe.
Ha en skön helg!
Kramar Mari

LillaFlisan sa...

Det ÄR så!


Men det betyder INTE att man ska stå ut med sånt som gör en eller den man älskar olycklig.... Då får man göra som killarna med lejonet...... Man får släppa taget...... så att båda kan leva det liv som passar ens natur och som gör en lycklig.......

Det är väl det som är RIKTIG kärlek?


Kram

Flisan

P.s.Jag är fortfarande kär i dig!!

;-)