03 juni 2008

Vita bollar

Vår trädgård befolkas av dessa lirare. Nåja, det innebär ju i alla fall att den inte är gul längre. Skönt.

Jag ser nu att bilden ser ut att vara stulen från Zäta. Det måste vara något freudianskt. Hennes bollar ser dock ut så här:

*

Rösta på Rana

6 kommentarer:

KaosHouse sa...

Känns bekant... :) Mer sånt än gräsmatta här!

Kram!

Nettan sa...

*övertrött människa anstränger sig för att behärska sig* Jämför vi bollar... *misslyckas totalt och utbrister i ett ohejdat fnissanfall* Jag veeeet, min fantasi hamnar allt som oftast i rännstenen, men jag kan inte hjälpa det... *fnissar lite till*

Annica sa...

Simon gillar dessa bollar. Att blåsa hårt på.

Ulrika sa...

Men helt seriöst..är det maskrosår i år? Vi har aldrig haft så mkt av dessa vidriga blomfän som nu =/ Ser inget av gräsmattan..guuuult överallt!! =/

Zäta sa...

Mina bollar. Hahaha! Faktiskt är de fritt fram för snoning för de är inte mina. Jag har klarat mig rätt bra från maskrosor i år och de som ligger i toppen på sidan är inte min egen bild utan tillhandahölls av bloggleverantören. För övrigt är alla bilder i bloggen mina eller makens (för jag vet inte hur jag lägger upp nåt jag hittar på nätet).

Willewira sa...

Maskrosor? Ja, de finns...många.. gula... vita...som blir fler gula... och som blir fler vita...och ger ännu mer gula... osv.

The neverending story kallas det.

Och så var det kärs... :) Ha ha... nej du ska jag inte ta upp det igen.

Maskrosor, kärs och tistlar ger mig prestationsångest... för jag hinner inte med deras framfart.
Men det gäller väl att lära sig se dem som en del av naturens under för att till slut kunna se det vackra i dem. Antar jag... inte vet jag!

Ha en härlig dag bland de vita bollarna!
Kram Willewira