30 augusti 2009

Framtiden

Surrabutt:

"När jag blir vuxen så ska jag gifta mig med en tant, inte en farbror. Och vi ska ha nitton barn. Och jag ska bygga ett eget hus och det ska vara ett badhus. Men jag ska inte bo där, bara ha det. Jag ska bo hemma hos er varje dag och natt i hela livet."

Med frugan och de nitton barnen, får man förmoda. Sweet!

Rösta på Rana

11 kommentarer:

Markus Gisslén sa...

Fint.... =)

oumberligating sa...

Brorsan har 6 barn en gång för många år sedan när alla var små så sov de över hos oss, hans 6 barn och mina 3 blev alltså totalt 9 stycken ungar under 10 år, det är nästan hälften av 19 stycken. Vill bara tala om Rana att jag har en föraning om hur det blir men bara nästan en halv föraning. Den enda natten räckte, har aldrig hänt igen vill jag tillägga.
Klockan är nu 8 på morgonen, Lilla Frun är medicinerad (lugnt) Svärmor på besök, hon tar över "vaket" för nu har jag packat ryggan och "Bergs Cykeln" är klar, nu blir det cykling över stock och sten, ska in någon mil i Tyresta Djungel.
Ha en fin dag!
Kram ifrån Peter!

Lina sa...

Å du var för sen, jag hade gärna kommit, tagit tåget, bussen, förmodligen taxi, tagit ännu ett glas med dig.
Hann istället gå och lägga mig bredvid de där okontaktbara:)
Kanske tur, för nu mår jag som jag förtjänar...
Men du, en annan gång. Och så attans skönt för dig att veta att du alltid kommer ha lilla flickan hemma nära dig, nära bästa famnen i världen.
/Lina

LillaFlisan sa...

Jamen vi ska ju bo i kollektiv... du och jag och Peter med våra dysfunktionella familjer...... så då finns det i alla fall plats om vi nu slår till med huset...

puss

Flisan

Humlamamman sa...

Dina barn är ju för härliga, du kan väl snart samla alla deras små muntliga utläggningar i en liten bok!! Sen kan dom själva läsa den när de blir gamla, Surrabutts 19 barn borde ju uppskatta den!

Cath sa...

Underbart! Men om Surrabutt, frugan och de 19 barnen flyttar in hos er kan ni ju smyga iväg till deras hus...? :-)

pärlbesatt sa...

Vad kul med det queera muminhuset jag ser framför mig nu. Måtte jag inte smittat henne med den ninjafeminism folk gärna vill tillskriva mig pga mina muffar... ;)

Willewira sa...

ha ha.... det är lika bra att ni börjar köpa upp husen runtomkring. Eller?

Goaste ungar!! Mycket ska komma ur deras munnar...

Kramar dig... känner du det?
Willewira

Zäta sa...

Du kan alltså se dig i stjärnorna efter någon sömn.

Men lugn bara, om 12 år kommer hon tro att hon är självständig och vilja flytta hemifrån och då kanske, kanske lille Brottarn har slutat sova i er säng.

Om inte så får du komma och bo hos mig!

Anna sa...

Underbart...

Miss Baglady sa...

*tittar förbioch gillar*

Särskilt detta inlägg. Så himla bra.