11 augusti 2009

Zäta

Framme i Zäta-land! Hon bor alltså i ett IRL-hus och har en underbar IRL-familj, denna sköna bloggpudding (inte blodpudding). Det visste jag väl!

Bilden är snodd från hennes blogg.

Rösta på Rana

4 kommentarer:

Lina sa...

Å hoppas du får det trevligt hos din vulgokristne vän!
Kram
/Lina

Zäta sa...

Tack och bock!

/Människan i huset "i skogen" bortom alla rondeller.

synne sa...

Hej Rana.
Ser att semestern slagit till hos er med. Här har vi hållit den utanför huset hela sommaren. Får se om den får komma in snart.
I oktober närmare bestämt. Då får den komma in.

Hur gick det för mannen i äppleträdet? Inga brutna ben, armar eller nacke? Ungarna tyckte nog det var skoj att få använda kameran.

Här är det fint väder... Det spöregnar. Vi är bara inne i femte veckan med det vädret. Så jag säger som Surrabutt, det är jobbigt med semester, fast vi inte har semester just ännu då...

Nu ska jag ut och motionera lite. Ska ta på mig regnkläderna och gå 5 km för att möta maken. Jag får ju åka bil hem tack och lov hehe...
Nu får ni ha de gott och njuta av ledigheten hos Zäta.
Kramen Synne.

oumberligating sa...

Ja, jag skriver samma här som på mitt nya inlägg! Vafan! Nu är jag tillbaka! Självklart så får du den första kommentaren på länge, ser ju i kommentars fältet att jag är "saknad". Tack för det stödet, känns fint ska du veta! Har nu läst ifatt i din fina blogg och precis som tidigare så gillar jag det jag läser. Höll nära på att skriva en kommentar under pärlmurvan du visade. Gjorde ju ett likande inlägg om det manliga alternativet tidigare under våren, fast då var det i guld med diamant på, ja, skit samma vilket material det är, huvudsaken att någon blir glad(ler). Det har varit en "skum" sommar för mig då jag inte har någon riktig semester för första gången i hela mitt liv. Att vara arbetssökande är ju något slags "limbo" när det gäller ledighet. Saker är på gång men självklart så får du reda på vad som händer!
Sådärja nu har jag både gjort ett inlägg och en kommentar och jag känner att jag ligger fortfarande i någon slags "bloggutbrändhetskoma", det går lite trögt att skriva, men det kanske blir bättre när jag suttit på "hästryggen" ett tag (ler)!
Som vanligt, ta hand om dig och de dina!
Kram ifrån Peter!