16 augusti 2009

Vackra gåvor till de små

Donnan Pärlbesatt hade gjort en styrkeamulett åt mig i form av en pärlmuff. Den ser ut som en farligt delikat (läs: giftig) blomma och jag är så glad åt den. Pärlbesatt/muffmakerskan och jag träffades och tycke uppstod. Ungarna var med och tyckte att "den var flickan var så snäll".

-

Efteråt frågade Pärlbesatt vad Surrabutt hade för älsklingsfärger. Svar: "grönt som är blankt, rosa som är blankt, ljuslila som är blankt, gult som är blankt..." Ni fattar. Att Lille Brottarns älsklingsfärg var orange hade redan framgått.

Sen kom ett paket till ungarna: till Surrabutt ett halsband med precis hennes älsklingsfärger och till Lille Brottarn en ORANGE. Otroligt rart! Ungarna kunde inte fatta att den där snälla flickan hade gjort så fina smycken bara åt dem! Tack söta, söta du!

Bild: Surrabutt med sitt halsband av blanka älsklingar och Lille Brottarn med sin ORANGE.

Rösta på Rana

10 kommentarer:

fiberfrossa sa...

Å vad fint PB gjort! Jag gillar muffen massor (och smygläser här ibland, du har en sån himla härlig blogg som jag blir glad av jämt)
Skoj att grabben önskar sig ORANGE och får ORANGE. :0D

Brittis sa...

oh, så snällt av henne och man ser ju att barnen är jätte glada.

Det drar ihop sig till en ny date, denná gång i stockholm, våra k¨ära huvudstad.

Du är väl med????

Kag tittar på bilderna av din så kallade pärlmuff, jag säger det igen: du är inte klok, Madicken. Det märks att du är ynfre än mig, hihi, Jag saknar dig jätt mycket!!

Käraste hälsningar, Brittis

Brittis sa...

Jag stavar spm en kratta, men tanken är god.

:D!!!

Britt

Ines sa...

fint och hjärtans gulligt av den där besatta damen!
/Ines

fiberfrossa sa...

Jag har länkat till dig inne hos mig. Hoppas OK med dig!

Niklas exponeringstränar sa...

Trevligt med glada barn och fina smycken. Själv fick jag (köpa) ett halsband i somras...inte lika färgglatt som era smycken dock.
Glömma bröllopsdag...det gjorde vi med...och även jag blev påmind..fast av min mor. Jag råkade ju kläcka ur mig följande groda en gång "bröllopsdag är väl ungefär som en namnsdag...kommer man ihåg så gör man".
Hälsa man och barn och skriv gärna ett mäjl om du har ork och tid.
/Niklas

oumberligating sa...

Härliga bilder, barn och smycken och fin text ett riktigt Rana inlägg alltså.
Ja vad säger man, fint helt enklet!
Men Du Rana! Nu måste vi blåsa liv i "bloggarna" runt omkring oss, stämningen av "efter semestern" bereder ut sig i "bloggsosfären" inte bra! Gjorde vad jag kunde för att sprida lite budskap via musik på min blogg. Lyssna på låt nr:2 på mitt "klassiska kasettband" som jag gjort, skruva upp riktigt högt och dansa runt med barnen eller med mannen. 80-tal när det var som bäst!
Ha det bra på alla sett!
Kram ifrån Peter som idag är lite besviken på alla som har samma namn som jag, vilka trista grabbar!

pärlbesatt sa...

Undrar vad Niklas exponeringstränar gömmer för nån bakom sig, för när det stod så där så lät det nästan som det köpts halsband hos mig?? Nyfiken blir jag.

Glatt att Blankt och Orange gick hem! :D Fast vet du, rosa skulle inte vara blankt, rosa skulle vara mörkrosa. Ba'satt du veeeet.... ;)

Här har det varit kalabaliken i Bender o Kaos är granne med Gud med nån slags fulkulmen i natt, så jag vet knappt vad jag heter av att ha tröstat och snutit och försökt avvärja de allra fulaste orden... Till bortemot tre på natten.

Små barn små bekymmer, som det sägs.

Och så är jag smickrad att bli kallad flickan av dina barn, jag som är mkt äldre än deras mor. Och så är det roligt att se min vän Fiberfrossa här inne. Liten värld. :)

pärlbesatt sa...

http://parlbesatt.blogspot.com/2009/08/appel-pappel-pirum-parum-krakan-satt-pa.html är kanske en bättre länk till mig än den där som gör att man hamnar ibland en massa döskallar frexten. Då ser man päpplet på sin plats o halsbandet ordängklitt. Fast det var himla himla roligt att se Blankt o Orange på, som du ju vet att jag tycker. Hoppas jag får se dem på lajv nån gång också. Kram!

pärlbesatt sa...

Den där rättningen var inte för att det är viktigt för mig prexis, jag tyckte bara det var så fantastiskt uttryckt av lilla äppeldamen, med Z som är blankt, X som är blankt, Y som är blankt, W, och så Q som är blankt. Rena poesin faktiskt. :)

Ena mötet avslutat och så kolla om jag fått mejl från andra ongens rektor (nej), mata nämnda barn och så iväg på nytt möte, fast då helt vanligt föräldramöte faktiskskskt.

Sen är jag nyfniken på om Fiberfrossa läste dig INNAN jag hittade dig hos Himmel o ord, sånt är spännande. Jag ska fråga när jag ser'na. :)