04 april 2009

Nakenfis

Tänk om man var lika ohämmad som ungarna. Just nu springer två galningar runt mig spritt språngande och glädjeropar i korus: "Titta-kolla på oss, vi är naaakenfisar, vi är naaakenfisar!"

Jag har så många underbara nakenfisbilder på dem, men inser att det inte är en bra idé att lägga ut dem.

*

Rösta på Rana

10 kommentarer:

Sill-Britt sa...

Ja, ungar blir härligt LYCKLIGA och fria när de springer runt nakna. När tappade jag den förmågan? Var det när komplexen kom? Ändå har jag inga brutala komplex sådär, men på något sätt har man känslan att kroppen ska döljas.. Har man bikini ska magen sugas in och man är stel osv.

Annica sa...

Mina barn är mer nakna än påklädda hemma. Min 9-åring är fortfarande helt ogenerad att gå omkring naken här hemma. Å andra sidan är jag och syrran också rätt oblyga så det finns väl i generna;)

Vår stad ska tydligen få en nakenstrand men där drar jag gränsen *S* Är inte det en mardröm man har ibland? Att plötsligt inse att man är naken ute bland folk?

MorsanMia sa...

Min Tös sliter av sig kläderna så fort vi kommer hem och vill helst gå i sommarklader på vintern.

Nej naken bilder på barn är nog bäst att inte lägga ut

Loppisliv sa...

Hihi jag minns mina egna när de var små i din beskrivning och fortfarande var ohämmade och fria, springandes utan ett bekymmer i världen :-) Allt har sin tid men visst borde vi behålla lite av barnasinnet ändå, ja inte springa omkring näck menar jag utan vara lite ohämmade utan att alltid tänka på vad andra tycker. Ha en finfin helg. Kramis Paula

Lussan sa...

En ganska sorglig insikt när det handlar om Underbara Ungar. Man får trösta sig med att det smittar av sig att se nakenfisglädjen live. Ja, kanske inte just när den inträffar helt oväntat sekunderna innan man ska stressa till dagis, men annars så... ;-)

DU rockar, Rana! :)

t.b.f.t.e. sa...

Festligt att han har en slang upp i rumpan. Tarmsköljning?

Ulrica sa...

Men det här är ju en kanontolkning - vi förstår ju precis:)

Cath sa...

Sitter här och fnissar och tänker på vad grannarna skulle säga (och göra!) om man fick för sig att bli lika ohämmad som dina barn och springa runt huset och ropa "Jag är en naaakenfiiiis".

Lina sa...

Sitter här och läser ikapp. Melker som inte vill sova och pappan sitter bredvid, hickar och äter cheese ballz. Jag säger; å gott med körsbär vin. Pappan säger; å fy, det där är ju sånt där fjortisfyllevin...
Hoppas du njöt när du drack! Jag är avis.
Fy vilken dag i staden du hade. Men var det staden eller var det du som var grå? Du vet ju vad jag tycker...
Ha fint!
/Lina

Anna sa...

Jag avundas barnen (båd' dina och mina) och deras nakenfiserier. Vi har förresten nudistbad, två stycken, och t o m ett nudist-Bed & Breakfast på Österlen.

Lillebror tar sig alltid svå ärevarv runt middagsbordet efter kvällsbadet. Kanske borde jag ta efter honom!?