05 juli 2009

Fina färger

Surrabutt sitter i mitt knä, med ansiktet mot mig. Vi skojar om nånting och tjejmyser. Jag har inte sovit så mycket de senaste nätterna. Plötsligt ropar hon till.

"Åh mamma, så fin du är i näsblod! Jag älskar ju rött. Mörkrött och ljusrött och orange som glänser och glitter - det är mina finaste färger!"

Bild: Orange som glänser.

Rösta på Rana

5 kommentarer:

Karins fotoblogg sa...

God morgon darling!
Så länge näsblodet håller sig till näsan är det väl bra antar jag(tänker på det där med ögat) men att vara fin i näsblod vet jag inte.... brrr. Men det gäller ju att se det positiva i saker och ting, som Surrabutt :)

kram

Piondröm sa...

Tittar in för att ge dig en riktig sommarkram!!! Vi har inte varit uppe i Stockholm i år heller.....Det är så mycket här hemma nu.......många kramar
Carina

Willewira sa...

ha ha... smaken är som baken!
Fast det är ju skönt att hon kan se det vackra med blodet, färgen, än att hon skriker i högan sky "mamma dör" eller nåt....

Har läst igen lite hos dig... om myrhot, hårklippning och vackra blommor. Lika mysigt som alltid.

Har ju varit förvånadsvärt lite ute i bloggvärlden på sistone. Mest på grund av strulande datorer. Har inte ork med strul just nu.
Känns som om det är tillräckligt att anlägga en uteplats, som verkar bli en ishockeyrink. Fast det blir nog bra när den blir färdig... tycker sonen som önskar en bandyplan.

Var rädd om dig min sköna och njut av den härliga sommaren...
Tills vi syns nästa gång ger jag dig en långverkande kram!!!

Kraaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaam!
Willewira

Zäta sa...

Nu beger jag mig ut i Europa.
Vi får höras när vi är tillbaka.

Torka nu näsan och ha en jätteskön sommar! Det är en order!

Vi ses i augusti!
Längtar!

Tusen miljarders bamsekramar min skatt!

Floras Kulle sa...

Men fy vad ÄCKLIGT! Bara sådär?
Dina barn kommer att bli grymt härdade. Tänk vad bra! Att inte ha problem med blod ger större frihet när de skall välja yrke. Kirurger? Busschaufförer? Bara att välja!

Ha det skönt i sooolen!!!
BAMSEKRAM:
Annette

P.S: Blev lite bekymrad när jag såg din tvättställning (nu ljög jag! Jag asgarvade!!!:-)
Min är fyndigt lagad med snören lite här och där. Det funkar! Den får ingen snygg hållning, men står upprätt ändå om man hänger plaggen i jämnvikt. Bara ett tips från oss som köpte den billigaste vi kunde hitta... D.S.