03 juli 2009

Rikedom

Jag vet att det kommer att komma andra tider. Men just nu är jag är den vackraste, lenaste, mjukaste, skönaste mamman de vet.

Bild: Stereopuss.

Rösta på Rana

8 kommentarer:

Anonym sa...

Det är klart att du är Rana! :-)

Kram
Rufus

oumberligating sa...

God Morgon Rana! Oumberlige Peter här! Har hållit mig borta ifrån bloggandet ett tag nu. Fullt upp på alla fronter nu, fast anställning är målet till hösten och det verkar som om nästan hela Sverige "rullar på" trots hettan och någon slags påstådd lågkonjuktur. Ja, som sagt detta är ju ett helt öppet forum så det går inte skriva vad som helst(ler).
Kämpar med orden och humöret.
Du brukar ju undra lite "oroligt"!
-Sa du verkligen så? När jag berättat något ur mitt "liv"!
Om du sett filmen Falling Down, med Michael Douglas så var det bitvis jag när jag hamnade i kön över centralbron här om dagen, det var som vanligt en riktigt "taxiidiot" som tyckte han skulle tränga sig! Skriver inte mer, men du känner mig ju lite nu (ler) så du kan tänka dig vad som hände! Undrar vad problematiken ligger hos Stockholms taxichaufförer, generalknas verkar det som. "Lilla Frun" kan inte åka färdtjänst knappt för att de kör så djävla ryggigt och vårdslöst. Undantag finns självklart. Men i livet och i politiken så är det ju generaliseringar som gäller!
Fin bild på dig och dina fragglar, klart att pussandet fortsätter upp i åren behöver verkligen inte ta slut, självklart så är man en "dum fan" enligt barnen i några år, men det får man ta och under tiden så får man "tvångspussa" dem ibland (ler)!
23 grader i skuggan nu, tippar att det är ungefär samma hos dig, jag njuter för fullt, det här är sommar när det är som bäst, alternativet är inte långt borta, bara några månader så brakar hösteländet loss. Men det skiter vi i nu och njuter för "fulla muggar" det är mycket kvar av sommaren! Ha nu en fin Ferdag och en trevig helg på alla sett!
Kram ifrån Oumberlige Peter eller var det "omöjlige" Peter kanske!
Kram!

Fröet sa...

I deras hjärtan kommer du alltid att vara det, även om budskapet iblan d kan te sig annorlunda ;)

Zäta sa...

Klart att du är mjuk och skön. Jag har ju provsuttit så jag kan bara instämma med barnen ;-))

Karins fotoblogg sa...

Håhå! Och jag instämmer med Zäta!

Kram

Tant Ulrika sa...

Underbar bild på er!!

Kramar

Annalunda sa...

Så fina ni är! Saknar sötnosarna...Sarah skriver ;) vykort och brev varje dag!

pärlbesatt sa...

Naaw, vad gulligt! Och så ser du ut som min lillasyster, vad extremt förvirrande?!