06 juli 2009

Regndans

Hettan har så smått drivit mig till vansinne. Nu kom det välsignade regnet och jag kan andas igen. Medan dropparna kittlar mig med sin tydlighet, dansar jag runt i regnet och slungar ett enda ord upp i himlen: äntligen!

Rösta på Rana

14 kommentarer:

Anna sa...

Den bilden går inte av för hackor – vackert!

Och det efterlängtade regnet – en räddning även för Jensen.

oumberligating sa...

Jaha Rana! Nu får allt sin förklaring, här går jag och njuter förfullt av den sköna värmen och hettan ifrån solguden Ra och vad händer? Jo, du klär av dig halvnaken och börjar dansa regndans, klart som bara den att du har kontakt med vädergudarna. Det kunde ha kostat mig livet, mitt ute på havet så far helt plötsligt Thor fram över himmelen och slungar sin hammare så blixtarna sår ner runt oss, sedan kommer skyfallet. Båten fylls med vatten och allt blir genomblött och nu sitter jag här vid datorn och hostar och har lite feber!
Känner dig nu Rana vid det här laget, men var det inte lite väl omständig procedur det här med ovädret över Stockholm för att få mig att börja blogga igen?
Självklart så blir min första kommentar inne hos dig, även det kanske du står bakom.
Lever ju med en riktig Hexa och jag är övertygad av att det finns många "fler" därute"!
Nu ska jag ordna motbesvärjelser så att Solen och hettan kommer tillbaka, det tar säkert några dagar innan de får sin fulla kraft efter en så pass stark och magisk regndans som du gjort.
Visst försöker du se ut på bilden som om du bara av en slump suttit i skuggan och haft det skönt en stund och du helt överaskandes blir översköljd av regn, men som sagt mig lurar du inte, Freja dansar helt klart igen!
Kram ifrån Trollkarlen ifrån OB!
(Oumberligating)
PS: Något straff skall vä du ha för det här med regnet, så jag funderar på om jag nu har börjat eller ska skriva världens längsta ps i ditt kommentarsfält. Med målsättningen att göra det så långt och tråkigt att ingen orkar läsa vidare eller ens rulla ner för att komma till nästa kommentar.
Fast jag är ju en snäll kille Rana, det vet du ju vid det här laget, så jag gör den inte så jättelång, bara lite.
Sedan Rana, så är jag lite sur på dig för att du inte var inne hos mig igår och kommentarede nu när jag äntligen gjort ett inlägg för första gången på två veckor. För inatt när du gjorde ditt inlägg så borde du sett att Oumberliga hade publiserat igen.
Ja, jag håller med visst verkar jag lite sur och snarstucken, men trots allt så är jag bara en man!
Och du Rana! Jag vet varför du lät ta bilden, du har blivit påverkad av alla shoppingbloggar, nu har du visat varenda kärring i hela Sverige att du köpt Lindex dyraste BH för 370:- spänn, där fick dom för alla sin vitmålade stolar!
Som sagt, visst kunde ps:et bli längre men jag slutar nu. Nu får du minsann skriva något snällt på min blogg annars ska jag se till att det blir den varmaste och hetaste sensommaren i mannaminne, jag är ingen Trollpacka som du, men eftersom jag är den siste Vikingahövdingen så har jag kontakt med alla asagudarna och tillsammans kan vi koka ihop en så varm sommar så i slutet av augusti har alla i Sverige fått en son "djävla" sommardiareé så de ber på alla fyra om nåd!
Som du märker så har du nu ett tungt att ansvar att blikta mig!

Lina sa...

Fint! Påminns om den natten där i början, när jag och Melkers far träffats. Nästan nakna sprang vi då i regnet, allt för härlighetens skull.
/Lina

Annalunda sa...

Det var ju vågat Rana... :)fin bild! och visst är det skönt när regnet kommer. Idag skiner solen efter ganska många dagars skyfall (och då var jag inte ute och dansade regndans) Krama resten av familjen! Sarah står här bredvid och hälsar speciellt till sina tompisar!!

Kramis och ta hand om er!

Nettan sa...

Nej, nej, nej, jag vill ha mer soooool. Fast jag vill ju inte att du ska bli vansinnig heller. Dansa på du så kör jag soldans i stället;-)

Kram BK

Ines sa...

Så fantastiskt med regndans. Som en härligt galen lättad kvinna dansade du va? Tack för en skön blogg.
/Inez

Mor Duktig sa...

Hej!
Jag råkade trilla in. Snygg och trevlig blogg. Urläckert foto!

NinaH sa...

Underbar bild- av en känsla vi nog många delar just nu...... fast vi inte klarar att beskriva det lika vackert som du..... av många skäl!;-)

Fröken Eko sa...

Det är härligt med regn. Men inte när jag just hittat cykelnyckeln som varit försvunnen i ett halvt år och vill ut och cykla!!
Men man kan ju inte få som man vill alla gånger...

/F

Hjärtat Mitt sa...

Härlig bild tjejen!
Visst är det skönt med regnet, men det räcker med en liten dos varje dag, för nu har jag SEMESTER!
Vill ha lite sol och lite regn, sådär lagom blandat. Går det, tror du :)

Bilden på stereopussen är inte dum den heller. Så mysigt. Hoppas att det håller i sig länge, det där goa.
Sonen är 13, och han är fortfarande mammas pojk. Kan sitta i knät, fast vi är bland hans kompisar mm. Och det braiga är, att de flesta av hans kompisar är likadana!
Dottern däremot är lite mer reserverad. Men det händer att hon vill hålla handen när vi går på stan. Och då är hon ändå 14 (ska börja i 8:an). Myyyysigt......

Myskramar
Mari

Laila sa...

Vilken underbar bild! Jag förstår dig precis. Det är härligt med regn efter en sådan värmebölja!

Jenny sa...

Fantastiskt vackert! Gillar färgerna i fotot där du blir klippt också :)

Vita Stunder sa...

Vilken fantastiskt vacker bild på dig vännen! :)

Mona Lisa kan slänga sig i väggen!

Kram!!

Kajsa sa...

Jag förstår känslan, även om regnet idag inte känns riktigt lika kul. Det forsar lite väl mycket här i västerort.