10 juli 2009

Vad är fel?

Det är nåt fel på den här bilden, men vad? Nej, det är inte glassen fullproppad med färgämnen och syntetiska godsaker. Nej, det är inte resterna av nagellack på lilla pojkhanden. Det är nåt fel den här bilden. Om jag bara kunde komma på vad.

Bild: Det ska börjas i tid?

Rösta på Rana

12 kommentarer:

Linda Lunda sa...

Ser inga fel heller... för inte är det väl fel med härlig svartvinbärs saft i ett snyggt glas ;o)?

Jörgen sa...

Det ser väl alla att han sätter upp handen och säger.
– Nej tack! Det är sån där vuxendricka...

jenny sa...

Felet är att såna där snygga glas INTE står i skåpen hemma hos mig... Supersnygga, gillar rustika looken! - var hittar man såna?

Jojo sa...

Felet är ju den klara blåa himlen ju!

Ser man ut nu så är det grått och trist och mulet!!!!

Du har säkert fotoshoppat in den så vi ska bli avis på ert fina väder :D

Kram Jojo

oumberligating sa...

Nu är du alldeles för snabb med nya inlägg så jag han inte skriva något under IKEA inlägget, men ser att hexan varit framme så jag hoppar över det inlägget, undrar vad hon menar föresten, vi har alltid en idyll då vi är på IKEA, jag ler och vi shoppar och har det så mysigt som bara ett par kan ha som varit gifta i 20 år. Att den lilla komölettering passbiten inte kommit i lager på 8 månader ser jag bara som något possitivt och vi får ännu en orsak att komma tillbaka till detta underbara och gemytliga varuhus där vi kan köpa oss en egen identitet och tillsammans med övriga storstockholms innevånare umgås på ett naturligt och otvunget sett, många spännade dofter får man till livs också, olika kulturer så får jag också möjlighet att hälsa på så många små knubbiga, kladdiga barn i millitär byxor, känns så mysigt nu när ens egna barn blivit för stora. Oj, nu svavade jag ut i det underbara igen!
Finna fel i bilden...funderar ett tag..vi har alltid gett baren vin på helgerna så de sommnar tidigt så det kan inte vara det, tycker glassen ser skum ut, på min tid hade iglooglassen bara två pinnar som satt ihop, nu är det tre, va allt överdrivs nu för tiden!
Nej, Rana, det stora felet är det där sdävla shabraket till staket som du/ni har till grannen i min sociala och underbaravärld så finns det inga staket utan man bygger helt sonika ihop altanerna och äter frukost i sommarvärmen tilsammans, man byter marmelad och njuter av varandras fina morgonrockar tillsammans, sedan tar man fram vattenspridaren och barnen hoppar fram och tillbaka över det framsprutande vattnet, staketet ska bort, helt klart!
Kram ifrån Peter!

oumberligating sa...

Rana, jag lovar att bli bättre på att läsa igen vad jag skrivit innan jag "publicerar"!
Komplettering bit ska det självklart vara!
Peter!

Lina sa...

Oj vad ska jag skriva då efter oumbärliges klockrena? Sitter ju bara här och skrattar, eller snarare ler kanske. Var så hemskt trött och sur nyss, kanske den här dagen kan bli nåt i alla fall. Tack till dig och Tack till Peter:)

Dessutom har Melker precis rivit ner nätverkskabeln som min kära så prydligt hängt upp runt dörrkarmen till vardagsrummet och det gör ju bara det hela ännu roligare...
Kram
/Lina
/Lina

Ines sa...

Felet är ju att det inte är jag som sitter där, slickar glass och dricker vin i ditt sällskap.
/Ines

Hallongränd 4! sa...

Felet är att det inte längre finns hallon-igloo!
Kram från Annette

Hemma hos Bröderna Bus sa...

Felet är att jag har varit lite lat sista tiden vad gäller att kommentera i din ursköna blogg.
Klart grabben vill ha din hemkokta hallonsaft, vem vill inte det?!
Ha det gott
Kram å
hej

Floras Kulle sa...

Råkade läsa kommentarerna innan, och blev helt stum. Finns faktiskt inget att tillägga. Får återkomma en annan dag.
Jösses.

KRAM:
Annette

P.S: Snyggtysken hälsar. D.S.

Zata sa...

Hej pa dej min alsklingsbloggerska.

Nu sitter jag i italiens skona land och har snott till mig en liten stund vid svagerns jobbdator. Orkar inte blogga sjalv men vill garna lasa vad du har for dig.

Modiga du med din regndans och blottade byst, sa snyggt!

Allt gott till dig och de dina, men ta det varligt med starkvarorna. Sjalv har jag smakat lite vitt idag men det smakade som vanligt spolarvatska.

Manga (har soliga) kramar!
Zata