10 juli 2008

Att få och ge

Jante får ursäkta, men han är helt enkelt portförbjuden. Klädsamt rodnande och rart stammande tar jag istället emot en utmärkelse från den småländska änglaflickan Annie med bloggen Annalunda. Tack, du generösa, varmhjärtade, underbara varelse!

"Vännen Rana skriver fantastiskt pricksäkert och roligt och är en sann konstnär då det gäller både bild och text. Rana = djup, klokhet och skratt!!! Rana har också stöttat mig när det har varit som svårast. Tack!!!"

-

Jag har lust att ge utmärkelsen vidare till er alla, men ska välja ut fem. Utmärkelsen går vidare till följande stjärnor:

Anna med Jensens tankar - glasklar skärpa, exakta formuleringar och kompromisslös självrannsakan serverad med mumsig lätthet. Enkom lilla Loppans teckningar är värda ett besök hos henne.

Trollmor med Trollmor på Pepparkaksvägen - förföriska, poetiska ord och foton så vackra att det gör ont. Kliv in i hennes sagoland.

Anna med Min Resa - sprudlade humor, varma och kloka ord, tossiga fjäderfän och ljuvligt skrattande grodor. Gå dit och bli glad.

Jenny med Himmel och ord - introspektiva och analyserande texter, scrapping, intelligenta mentala utflykter och ofärdiga tankar. Hoppa dit så hoppar du in i en dialog med dig själv.

Maria med Frøken Fryd - sprakande blogg full med smittande aptit på livet. Bloggen är låst, men skicka iväg ett mejl till den danska pigen, så får du säkert en inbjudan. Skriv till frk.fryd@mail-online.dk.

Fridens liljor!

*

Rösta på Rana

7 kommentarer:

Annalunda sa...

Gullevännen!

Så fint du skriver!

Puss Annie

PS: Du har väl läst mejl??? ;)

jenny sa...

Men, men... TACK! Vad du är rar! Ska se till att inte få prestationsångest av dina vackra ord utan tar dem till mig och hötter ilsket mot Jante med dem - här har han inte heller nåt att hämta!

(Har ett mejl på gång åt dig därhemma - det kommer!)

Anna sa...

Älskade Rana,

nu samlar jag ihop all bloggvärldens utmärkelser som står att finna, lindar dem med ett vackert snöre, dekorerar med några skira glaskulor och ger dem i ett fång till dig.

Ja till dig, för ärligt talat finns det fan ingen som kan sammanfatta t ex mig så skickligt. Om jag skulle beskriva min egen bloggkaraktär så hade jag behövt anlita dig att sätta det på pränt. Ingen gör det som du, jag läser alltid om de utmärkelser du ger bort, och sättet du "håvar in på" slår aldrig fel.

Nu är det även många andra saker som få gör så bra som du – bara så du vet! Tack för att du ständigt lyfter på kudden...

Många, många kramar.

Hjärtat Mitt sa...

Grattis vännen!
Du har en sak till att hämta hos mig.

Kram Mari i Marieholm

Anna sa...

Åh, TACK, Rana!!!! Så glad jag blir över utmärkelsen och dina fina ord! Tack, tack, igen.

Maria / Frøken Fryd sa...

TUSIND tak kære søde Rana. Det blev jeg oprigtigt glad for, jeg har allerede adopteret den, og lagt i min blog. Sikke fine ord du skriver - og det er helt ok at du skriver min mail.add. Jeg vil bestemt gerne have flere/nye besøgende til min blog, jeg vil bare gerne vide hvem det er.

Om du er i humør til et romantisk billede, må du kigge ind til mig.

Klem Maria

Trollmor sa...

Käraste Rana, tack och åter tack!
Jag skuttar av glädje här bland troll och annat skrymt!
*buff buff*
Varmaste kramen