16 juli 2008

Från en änglaflicka

Oj. Jag har fått en utmärkelse till. Änglaflickan Mari med bloggen Hjärtat mitt har förärat mig med den här välslipade snyggingen:

Mari har en urtjusig änglablogg med massor av ljuvliga trädgårdsbilder. Så här kan det se ut:

Foto: Mari, Hjärtat mitt.

Tusen tack, snälla Mari! Snart blir jag lika självsäker som Surrabutt. Härom dan var vi på ett litet mysigt utefik. En ung tjej kom ut och serverade ungarna varmkorv. Surabutt utbrast då högt och med eftertryck: "Men åh, vad den tanten älskar mig!"

Utmärkelsen skänker jag vidare till alla som läser detta.

*

Rösta på Rana

4 kommentarer:

ESMERALDAS HJERTE sa...

hei vennen:) Du er helskjønn, du!!! har vært innom her for å skrive en melding til deg, men så skjer det noe med dataen min, også forsvinner alt...hehe...og da har jeg tenkt mange varme tanker om deg, også har jeg logget meg av...Men jeg prøver igjen, fordi du har wet vakkert hjerte, fordi du har et nyyydelig barn som du gjengir tankene til, så jeg nesten begynner å gråte der jeg sitter....Surrabutt er rett og slett et stykk fantastisk menneskebarn-som viser meg de vakreste i livet....Kan nok ikke fatte hvor høyt det går an å elske et brn, "eie" det en del av dets liv, og hjelpe det til å foprstå at det selv har egne vinger som kan brukes til å fly......Fantastisk...Tusen takk for at du deler gullet med oss:) Sommersmask til deg....

Anonym sa...

Grattis till utmärkelsen! Jättefina bilder, jag ska kolla in den bloggen. Alltid kul att få tips på läsvärda (tittvärda) bloggar. Hoppas ni har det fint i sommarvärmen.

Kram Belinda

NinaH sa...

Uhm- Mari är en härlig tjej med härlig trädgård & gröna fingrar! Fniss... Surabutt är en trygg liten dam!;-)

Hjärtat Mitt sa...

Men äsch, rodnar nästan....
Fina ord från en tjej som verkligen kan konsten att se det lilla extra i vardagen. Kram på dej!

Lilltjejen kommer att klara sig bra i livet. Det hörs ;)

Kram Mari i Marieholm