16 februari 2008

Be my Black Prince

Försöker få fatt i vårkänslorna igen. Drog iväg med en febrig liten flicka till Plantagen - inte så många god-mamma-poäng där (neeeej, hon hade inte feber när vi drog iväg, sluta bråka). Jag råkade köpa ett gäng fröpåsar: rosenböna, gurkört, lejongap, vit blåklint, flera sorters rosenskära. Ahh. Det var ett utmärkt tilltag - förutom att det blankögda flickebarnet med feberrosor (passande, med tanke på miljön) på kinderna viskade "det är inte så roligt här, mamma".

För övrigt kan man undra varför blomsorterna låter som åttiotalsdrinkar: Sunset (rosenböna), Black Prince (lejongap), Snowman (vit blåklint), Candy Stripe och Daydream (rosenskära). Eller är det kapplöpningshästar jag tänker på?

4 kommentarer:

Hanneles paradis sa...

Hoppas hon fick välja några frön, det blir roligare så.

Wilmas mamma sa...

Ja det är härligt när man kan börja planera för våren och sommaren, jag tänkte åka till blomsteraffären nästa vecka och köpa på mig massor av krasse och luktärt, det tycker jag är fint. Det är klassiker som nästan är ett måste i trädgården!!!

Anonym sa...

dendär blåklinten ser ju rätt blek ut varför köper du inte blå och inte vit!? blåklint ska ju vara blått, det hörs ju på namnet,,.

Anonym sa...

Hoppas lilla X blir frisk snart. /grannarna i vita huset