25 februari 2008

Nu hörde du fel, mamma

Barn är så snabba. Min vänninna Rauka har två söner. Hon sällskapade sedan ett par månader tillbaka med en man, Uffe. Känsligt läge, som man säger. Dialog vid frukostbordet mellan henne och yngsta sonen:

Sonen: Jag hatar Uffe.

Mamman (förskräckt): Va?

Sonen: Jag hatar Uffe. Storebror säger så.

Mamman: Att han hatar Uffe?

Sonen (hastig blick): Nej..! Att han hatar lök.

8 kommentarer:

Glädjekällan sa...

Snabb och vaken!
Du får gärna länka till min blogg. Rosmarin klarar några minusgrader och därför har den fått stå kvar ute hela 'vintern', som vi ännu inte haft.
Ha en bra dag
Birgitta

Johnny sa...

Hahaha. Barn är helt fenomenala... Lök????? Kom igen killen.

Annalunda sa...

Tack Rana för dagens första skratt... idag på morgonen sa lilla S att idag älskar hon inte mig...men i morgon kommer hon att göra det! :) Så man har att se framemot! ...och Glädjekällan har hittat hit ser jag...vad roligt... det Birgitta inte kan om blommor är nog inte värt att veta!

Kram Annie

Maria sa...

:) Barn är mysiga, roliga och underbara.

Tack för din kommentar/komplimang på min blogg, det värmde! Det var tufft att vara med i radio...jag trodde att jag skulle svimma innan men det gick ju bra.. :)

Tycker om dina foton/bilder!

Kram, ha en bra dag!

/Maria

Maria sa...

Så konstigt, skrev ett inlägg i Jonas Gardells gästbok, under mitt inlägg såg jag att nå´n hade skrivit ett inlägg som tilltalade mig så jag klickade mig fram till den bloggen och hamnade HÄR IGEN :)
Jag fick ju en kommentar på min blogg i förmiddags från dig och jag kommenterade här innan..... :)

*konstigt*

Kram, M

Anonym sa...

Haha! Underbara barn.

Joakim var fyra år när jag träffade Magnus (Simon och Alice pappa). Han hade mycket funderingar där i början. Bland annat undrade han en dag hur länge Magnus egentligen skulle bo med oss. Precis som att jag brukade byta en gång i veckan;-)

Ankie Fontän sa...

Ha ha. Sicken snabb liten unge...

Belindas värld sa...

"Lök"???

*torkar skratt-tårarna*