10 april 2008

Blod

(Känsliga tittare varnas.) Nu har jag haft näsblod i flera timmar. Jag hade det igår också. Jag får inte stopp på det. Näsduk efter näsduk går åt. Inte för att jag gör så särskilt mycket åt det. (Och nu kommer det.) Jag tycker att det är lite coolt på nåt sätt. Det är samma sak när jag skär mig; med blodet rinnande ner för fingrar och handleder jagar jag Mannen runt köket för att visa hur "otroligt mycket blod det kommer" - medan han blir alltmer stressad och irriterad: "Men sätt på ett plåster för fan." Och medan jag skriver detta, mysryser jag åt att blodet tränger ut förbi papperstussarna i näsan. Förmodligen är jag inte klok. Eller så har på tok för lite dramatik i mitt liv.

(Bilder är fejkad. En riktig bild vill ni inte se.)

*

Rösta på Rana

12 kommentarer:

Anna sa...

Du borde ha gift dig med Stephen King, så kunde ni suttit och författat skräcklitteratur uppe på en gammal vind full av otäcka ljud.

Seriöst, det låter ganska oroväckande. Tunt blod?

HUMLA sa...

Men kära lilla människan, är du en sån blodsälskare. Jag sympatiserar faktiskt med din man i denna fråga. Angående frågan om mina silverhjärtan; de kan göras på två par dagar. De görs ena dagen och bräns den andra. Så det går snabbt att fixa om intresse finns. Just nu gör jag såna på löpande band!! Hej då din lilla Dracula

Annalunda sa...

Kära lilla tokstolla! Låter inte bra hur mysigt du än tycker att det är...syster Annie får väl rycka ut...

Kram!!

Rebecka sa...

Jag vet precis vad du menar! Man är lite stolt över att man kan producera så mycket levande material på en gång. Jag får ibland koraller som har lite svårt att läka ut eftersom fascinationen aldrig riktigt dör.

Vadderad kram, Rebecka

Anna-Lena sa...

Ha ha ha!.. Du är inte klok, Madicken! Jag VET! Det är nog för lite dramatik som spökar!?.. ;)

Kannor och karaffer sa...

Wow - det där skulle inte jag ha fixat - jag skulle ha svimmat för länge sen. Men vi har ju alla olika böjelser... :-)) eller hur.

Älskar gör jag iallafall att läsa dina underbara små berättelser om livet där hemma.

Ha det gott och hoppas du inte blir allt för slut av blodbrist!

Kram Ann

Helena, Fläckvis Fint sa...

Knasboll!
Fast jag har blött en del näsblod i mina dar själv och får erkänna att det ibland kan ha en viss tjusning. Vrickat.
Kram H

Vita ljuva tankar sa...

Öuhhuöhhh...kände att blodet försvann från mitt ansikte en stund, lätt svimfärdig av din målande beskrivning ;-).
Allvarligt har du blodkärl som lätt brister eller?

Kram

lottens vita och gröna sa...

haha det skulle jag vilja skåda, er jakt där i köket, men hörru är det så bra det där, sk du inte typ brännas i näsan, ehhhh? kramen till världensbästablodgroda//lotten

Arga Mamman sa...

Men vännen - du borde nog åka till farbror doktorn! Kram!

Hosanna sa...

*Haha* Dottern råkade ut för samma fenomen och har inatt lyckats blöda ner sängen från kudde och täcke ända ner till madrassen. Inte jättekul...

Zäta sa...

Vad äckligt!
Själv svimmar jag (och jag överdriver inte) om jag råkar skära mig lite i fingret. Jag klarar bara inte av mitt eget blod.