05 april 2008

Lovande helg

Förra helgen var (för att uttrycka mig finstämt och poetiskt) en riktig skit- och pisshelg. Orsaken till detta var troligtvis alla strandade projekt, förväntningarna som kom på skam, kommunikationen som icke var. Jag fick nästan skrämselhicka över min egen naivitet, när jag igår undslapp mig ett litet aningslöst, oförsiktigt "äntligen fredag".

Men..! Med förväntningarna medvetet vid fotknölarna, hade jag en jättemysig fredag. Surrabutt och jag festade loss på must och russin medan Lille Brottarn sov. Och sen kom barndomsväninnan över med döttrar och hembakta bullar.

Och idag har vi haft en kanonlördag där vi har har fått ihop följande ibland omöjliga ekvation: effektivt fixande i trädgården, mys och lek med ungarna, besök av goda vänner och fika i solen.

Så vad som än händer imorgon, har den här helgen hittills varit störtskön.

*

Rösta på Rana

8 kommentarer:

Annalunda sa...

Vilken fin lördag ni haft! Jag har börjat plocka ihop plantor...funderar bara hur jag ska skicka dem... :)
Vi firar våren så det är utlottning på Annalunda!

Kram Annie

Willewira sa...

Kära Rana...det låter som denna dag kunde väga upp för många misslyckade helger/dagar. :) Den låter jättemysig!!

Själv hann jag knappt gå ut, men dagen blev bra ändå.
Hela veckan har jag försökt skriva i min lilla blogg och jag har hela tiden kommit på skam...migrän, barn, massor tidstjuvar..etc har hindrat mig. Så igår slog jag i min krigstrumma (nåde den som försöker stoppa mig!!) och slog till med två inlägg, det du!!

Oh, vad jag myser när jag läser din blogg. Jag trivs verkligen här... och skrattar gott, särskilt åt din disträiga make...har en likadan här hemma..:) (Toapappret är en gåta...hur kom det dit? En skata kanske? Knappast mannen, eller...??)

Sköt om dig Rana! Jag hoppas denna dag blir lika god som gårdagen...
Kommer snart tillbaka igen och tittar till dig...:)

Kram Willewira

Annica sa...

Är det inte så att ofta har man för höga förväntningar på helgerna? Oj vad det ska mysas och alla ska vaar på toppenhumör. Ofta tycker jag att de helger vi är mer spontana och inte planerar så mycket blir bäst.

Idag ska vi på Öppet hus på brandstationen. Gissa om Simon längtar?!

Och vilka fina bilder. Här ligger snön än men nu längtar jag etfer vår!

Anna sa...

It's a kind of magic!
Vackert stilleben på pall, latte och handskar.

Piondröm sa...

Bilden på din son var kul, så såg jag ut under ca 8 timmars trädgårds arbete i lördags. Sen gick jag som en ostbåge. Hade tänkt en god middag med vin eller nån drink på kvällen. God mat blir det oftast, men vin eller drink ,det blir aldrig av. Vi är nog onormala. skönt att du fick en bra helg Stor kram Carina

Kannor och karaffer sa...

Underbart vårliga helgbilder du visar - här har det bara varit en lathelg och det känns så skönt - precis vad jag behövde....det har rullat på lite för fort ett tag och då känns det bra att bara få vara ett par dar.

Snygg dekoration mannen gjort i trädet.....hi hi - han kanske var rädd att tappa bort snorpapperet!

Ha en skön start på veckan!

Kram Ann

hem ljuva hem- helena sa...

Låter som en riktigt kanonbra lördag! Vilka härliga vårbilder du bjuder på!! (På tal om våren ja...) Kram Helena.

Anna-Lena sa...

Vad härligt! Väl förtjänat vännen!..