05 maj 2008

Slängkyss från vänster

Plötsligt fick jag en slängkyss från vänster. Jag såg den inte komma, och blev såklart glad som ett troll.

Linda Lunda (alias Drakdrottningen) med den bedårande bloggen Trädgård... drakar och lite till - läs den! - skriver i ett inlägg allt möjligt vackert om mig. Rörd och med ett möjligen opassande brett leende tar jag in och sparar hennes ord till nästa gång självförtroendet ramlar ner till anklarna. Hon skriver bl.a. "... en helt fantastisk blogg, av en lika fantastisk tjej, som handlar om allt i hennes vardag på ett underbart givande och humoristiskt sätt. Hon skriver om de små sakerna i vardagen, och de stora sakerna, i livet. Detta skriver hon om med en enormt stor värme, kärlek och insikt. Hon bjuder in till många tankar, känslor och igenkännande skratt. Både över både hennes liv, och ens eget liv och vardag [...]"

Helt ogenerat återger jag ut hennes ord här. Det är så lätt att göra ett avtryck hos en annan människa. Det är så lätt att såra och förstöra, och så lätt att glädja och värma. Bra att komma ihåg det. Tack Linda!

*

Rösta på Rana

7 kommentarer:

Linda Lunda sa...

Nix... ingen slänkyss från vänster!
Det var en rak höger!!!
Mhoahahhha!!!!
Du är värd vartendaste ord! Det tror jag alla som läser din blogg instämmer i!
Linda

lottens vita och gröna sa...

älsklingen jaginstämmer med denna otroligt kloka kvinna, du är bääääääääääääääääst ingen protest! baj..the way ...du som är bajjare så har vi världens vackraste hägg utanför som vi kallar för hammarbyträdet, den är vackrast nu och vi skriar hela familyn, HEJJA BAJJEN! och jag hejjar på dig du underbara! varmastekramen loten

Var dags glimtarn sa...

Fina ord ifrån en kvinna som vet vad hon skriver. Instämmer till fullo *catchtheslängkyss*

Linda Lunda sa...

Knas... jag har faktiskt svarat dig ;o))))! Fast du har nog missat..... den är ungefär 45 cm.
Linda

A n k i e F o n t ä n sa...

Du har en underbar blogg! En egen ton och ett eget uttryckssätt. Du viker inte från din stig och du inspirerar med dina insikter och att du delar med dig av ditt slit och kunnande om trädgårdsarbete (arbete, lät trist), trädgårdsfilosofi!

Wilmas mamma sa...

Hej! Du är värd varenda ord, jag håller med Linda Lunda. Du kan verkligen konsten att beskriva livet i dess stora och små skeenden så att man känner igen sig precis. Kramar från Wilmas mamma. Hoppas du njuter av vårsolen idag.

jenny_li sa...

Vet du - jag har alldeles nyss börjat läsa här, men jag håller med om alltihop. Sitter med tåriga ögon efter att ha läst om den kvarglömda röda jackan - för du fångar det så fantastiskt väl. Det där oerhörda som vi så vårdslöst kallar vardag. Jag kommer hit och läser mer, var så säker!