17 mars 2008

Blonda lockar

Jorå, jag ser också att han börjar få lite väl långt hår. Men han är så söt i sina rödblonda lockar som krullar sig runt öronen. Hittills är det inte alltför många som tar honom för en flicka - kanske för att han har den där stadiga, grabbiga, mjukbrutala stilen.

Det finns en anledning att han kallas Lille Brottarn.

*

Rösta på Rana

7 kommentarer:

Anonym sa...

Mina små är hårlösa. Vi har aldrig klippt Simon och han är 2,4 nu!

Lockarna är jättefina! Dessutom är det på modet med lite längre hår på killar.

Simon har för övrigt också brottar-utseendet. Eller som en nallebjörn som någon sa en gång.

lottens vita och gröna sa...

men sååååååå charmig lillbrottare, vilket underbart hår, härligt! jag vill gärna länka till dig med, jag har problem med scrollningen på sidelementen kommer inte åt det där, usch hatar sånt mankemang..ska bara funka, ska nog åka och slåss i dag är på det humöret till käcka bvckommentare, får väl skylla på dååååååålig sömn! kram lotten

Anna sa...

Ååh, de där lockarna är dyrbara, särskilt när man inte har några själv.

Lillebror borde fått sina ansade för längesedan, men jag vill inte, vill inte, vill inte...

Märtagreta sa...

När min tredje son var liten var han så söt så alla trodde han var yngre än han var, men att han var en liten grabb, det syntes. Han är snart 21 och ser fortfarande yngre ut än han är.
Min lilla sladdis, som jag i bloggen kallar Tittilila är också så lockig. Nu är hon 2 1/2 och hon är så lockig och långhårig och vägrar låta mig sätta upp håret. Jag vill inte klippa henne, men kanske måste vi så hon kan se klokt.

Anonym sa...

Å sicken goding :-) Har samma dilemma. Neo har också så söta lockar som jag bara inte vill klippa av, men snart blir han nog tagen för flicka. Men vi får väl köra på Annicas kommentar: Det är inne med killar med långt hår ;-)

Vita tankar sa...

Han ser så söt ut i de blonda lockarna :-)! Min son vägrar att bli klippt hos frisör så det får jag göra själv...han ser ut därefter ;-). Får väl vara glad att hans hår inte växer så fort, för inga långa sköna lockar blir det här inte.

Kram

Fundera grönt sa...

Låter väldigt bekant... Min yngsta hade rödblonda lockar i nacken. Minns hur det lockade sig extra när han blev svettig... Ack ja. De är för söta. :)