20 mars 2008

Påskpynt mot alla odds

Äh, kartongen med påskprylar får stå kvar på vinden. Men lite urblåsta ägg, färg och fina små pärlor är jag i alla fall kvinna nog att trolla fram. Och vi hade en bra dag.

Ah..? Vad säger ni, alla duktiga inredningsbloggvänner och andra superhändiga människor där ute? Inte helt oävet gjort av en glad amatör och dennas små påskkycklingar?

*

Rösta på Rana

14 kommentarer:

Jema Rose sa...

Fina ägg :)

Glad påsk !

Kram, Jenny

<3

Peters Projekt sa...

Nämen Rana, hur har jag kunnat missa din blogg?! Tack för att du uppmärksammade mig på denna i sanning härliga färgklick i vardagen genom att hälsa på hos mig!

Vilken härlig layout, ovanliga & färgglada bilder, underbart språk, humoristiska inlägg och inte minst en stor nypa självdistans och glimten i ögat.

Jag läste precis om din pubertala dödslängtan i samband med pappas glada kommentar kring dasspappersbalen - hade jag inte redan suttit så hade jag satt mig på rumpan av gapskratt!!

Blev förresten lite stressad när jag först läste inledningen på din kommentar hos mig - "Varning för ofin kommentar". Inte alls ofin, bara uppriktig och oerhört underhållande! Vilken tatuerare gick du till för att få märket i pannan? ;)

Och din banner och profil med kort, koncist innehåll är ju också klart härlig(a)!

Samtidigt som jag skriver detta, bläddrar jag runt i din blogg och ömsom småler, ömsom gapskrattar.

Redovisning? Var nästan säker på journalist, författare eller nå´t liknande.

Rana, stort TACK för veckans, om inte årets, bloggupplevelse och inte minst ett gäng go´a skratt så här innan det är dags att nana.

Peter ;D

P.S.
Fin kärleksförklaring till mannen. Centralen-upplevelsen med Jan Banan & Co blev änna romantisk ;)

P.S.2
Avslutade just med "Det känns som kärlek". Jag säger då det . . .

P.S. 3
Sorry, tar visst upp hela kommentarsidan alldeles själv. Betrakta gärna min kommentar som en lååång blogghyllning.

Peters Projekt sa...

Jag igen!

Givetvis går det för sig att länka - det gjorde jag direkt efter att ha läst din blogg ;)

Du, det är så härligt att läsa det du skriver kring vardagen hos en vanlig, eh, harmonisk barnfamilj. Man (läs jag) känner verkligen igen sig. Se bara på dina rader i din kommentar nyss "småfolk som vägrar sova och på manfolk som vägrar vakna. (Herre gud, det är ju HANS natt! Vadå jag är "ändå uppe"? Låt mig vara.)"

En klassiker!

Med risk för att irra mig in i ett riktigt kramkalas måste jag naturligtvis säga att jag blev minst lika glad över din kommentar.

Opps,inledde precis en lång utläggning kring din underhållande blogg men jag avbryter nog precis *här*. Kan bli lite väl sötsliskigt med ännu en tre decimeter lång kommentar.

NU blir det kudden!

Peter :P

Madde sa...

tack detsamma tjejen=) kram madde

My Lovely Things sa...

tack för besöket i min blogg..
häftigt du har gjort med bilderna.
h adet gott.
kram anna

kirsti sa...

Påskpynt helt i min smak! :)
Skönt att ta en paus här hos dig när man surfat runt på en massa påskpyntade bloggar.. Hos oss är det några fjäredvippor i några taniga kvistar. Det räcker för att vi ska känna att det är påsk..:)
Önskar dig och de dina en fin helg!
/Kirsti

Helena sa...

De där äggen var snupersnygga, sånt vill jag ha!
Vi ska just käka lite omålade ägg till frulle.
Ha en skön dag,
Kram
Helena

Friday sa...

Hejhej =)

Hur de gick med mina skor? Kan säga att de lever fortfarande, men jag kände mig som Bambi ;) Jag har bloggat om de idag, så du är välkommen in och läsa.

Kram Frida

Anna-Lena sa...

Det är väl huvudsaken! Att ni har mysat tillsammans!.. ;) Glad glad påsk, vännen!

Anna sa...

Härliga skapelser, både äggen och barnen!

Glad Påsk!

Kajsa sa...

Snyggt! Här hemma har dottern fått klä ett påskris, det är då långt vi orkat sträcka oss. Ingenting mer lär det bli. Och ja, lådan med julpynt står kvar även här, i ett hörn i vardagsrummet. Kul att hitta hit - efter att du hittat till mig. :)

Annalunda sa...

Oj oj oj.... vilka hyllningar!!!! ...och jag bara instämmer!!!! Jätte jätte fina ägg.... tur att dina barn har en så pysslig och kreativ mamma...min stackars lilla har minsann inte fått göra några... *skamsen*... får försöka rätta till detta under dagen...här är det ändå bara snö snö snö....

Jättekram till dig och dina små kycklingar!!! Love you ~Annie

Belindas värld sa...

Jättfina ägg!Vad duktig du är. Barnen verkar gilla att måla. Glad påsk från mig och familjen! Kram, Belinda

Mamma Millan sa...

Så söta så!!!