18 mars 2008

Är det inte det ena

Det är säkert inte sant, men det känns som om ungarna har varit sjuka sen jul. Feber, hosta, influensa, feber, snorattacker och så feber igen. Men så igår: "Ta mig sjutton, båda är friska. Imorgon (= idag) blir det dagis."

Och så tidigt imorse. Hm. "Ser inte Surrabutt lite svullen ut på ena ögat..? Äh, det är nog ingenting. Men kolla in vad rött det är... och jäklar vad svullet det är. Och ögoninflammation som är så smittsamt. Naaiiij!"

Så hon är hemma idag med. Precis som resten av året (känns det som). Och då får lillebror också stanna hemma. (Djupt andetag.) Åkej, då ställer vi in oss på det - och ser till att få en riktig mysdag.

Och våren, som var framme och viftade på rumpan, försvann i tomma intet. Istället kom vintern och moonade oss helt skamlöst.

*

Rösta på Rana

7 kommentarer:

Anna sa...

Gaaah, ögoninflammation! Det där vandrade runt hemma hos oss härom året. Jag tror jag fick det tre gånger själv, med ett par dagars mellanrum. Byt handdukar och örngott varje dag.

Krya på Red Eye Princess!

Helena, Fläckvis Fint sa...

Naaiiij!
Stackars lilla rödöga.
Vilket får mig att tänka på en söt kille i grannskapet när jag var liten. Han var några år äldre och jag och min bästis tyckte att han var så söt med sina stooora bruna ögon.
Heeej Brunöga, ropade vi när vi såg honom och flirtade så gott vi kunde med våra blåa.
Han tog upp det här barndomsminnet när jag var i 20-års åldern och inte ens då fattade jag att det kanske inte var det vackraste smeknamnet man kan ge någon. Jag tror det gick upp ett ljus sisådär fem år senare...
Japp, det var dagens fria association.
Kram och krya på er i slasket!
Helena

A n k i e F o n t ä n sa...

Naaiiij! Shit my good! Not god at all! Lillgumman...se till att hon inte pillar i ögat (överflödig kommentar).

Anna-Lena sa...

Här i Norge får man droppar och kräm och har man bara använt det ett dygn kan man gå till dagis igen!?.. Vi har oxå haft det ett par ggr men bara varit hemma en dag för att gå till doktorn... Iaf... Krya på er! Igen... känner så här oxå... Vi är sjuka hela tiden... tänker jag med ONT i halsen... ;)

Mamma Millan sa...

Usch så trist...mins det sen våra va små....sjuka ofta, sååå jobbigt!!men det kommer en tid då allt blir bättre..inte så sjuka jämt..ialla fall för oss var det så!!

De är såå söta dina 2 ju!!!
Ja min lille kille hade med små lockar, varav han alltids fått vara halvlånghårig!!Gulligt!!
Min lillsesa hade underbart söta små lockar..tills hon hittade saxen...;(
Ja det blidde till att kapa hennes vackra hår till page...nu har hon bara lite fall.

så ni planterar o grejar, inte hunnits med det här!!

Bild på mig;) hmmmmm...inte sååå förtjuust i bilder.....men det kanske kommer före o efterbild...grejen är att jag måste gå en gång till först...slingorna har ju inte kommit till sin rätt än...o allt hår är inte färdigtavfärgat än,,,,vilken procedur ju!!!!
Så nu skimrar de lite i rött......VILKET JAG INTE ALLS VILL JU!!!!!! köpt silvershampo idag..se om det hjälper!!;)

ha det gott!!! Millan

Wilmas mamma sa...

Bu för snön, nu vill vi ha vår!

Jessan sa...

Haha! Vintern moonade här också....Kul? Naaiiijjj!
Hoppas tösabiten blir av med otäcka ögoninflammationen.....inte kul att dras med! Önskar i alla fall dej med familj en jättefin påsk! kramar jessan