30 mars 2008

Lite mjukare kraschlandning

I förra inlägget skrev jag om helgens obligatoriska kraschlandning: fredagsmyset som uteblir, lördagsmyset som blir till gråtfest, söndagsmyset som hånskrattar åt en. Jag kände mig som ett sällsynt otacksamt ufo, som jämt misslyckades med det som alla andra verkade få till. Men så talade jag med goda vänner och läste kommentarerna på inlägget. Det är möjligt att jag är lite trög, men min reaktion blev: "Jahaaaaaaaa, jag är inte ensam om detta?" Det är i sanning en tröst.

En annan sak som tröstar är att vara med vänner man har känt i nästan tjugo år - som man inte måste vara trevlig eller rolig eller skärpt eller snygg med, som man älskar och som älskar en som man är. Kraschad eller ej.

Och nu är det söndagkväll. Imorgon är vi säkert på banan igen, laddade med nya förväntningar inför nästa helg. Naaiiiij..!

*

Rösta på Rana

8 kommentarer:

Ela sa...

Det e underbart. Dom kan va sig själv med. Få, men ack så värdefulla.
Kramar.

Anna sa...

:o)

hem ljuva hem- helena sa...

Hej svejs! Har precis läst ikapp alla dina inlägg som jag missat sedan jag var här senast. Har du någonsin funderat på att bli författare? Du skriver ju bara för härligt!! Kram Helena

Maria / Frøken Fryd sa...

det positive er at man til tider er så naiv, at man lever i troen på at NÆSTE weekend SÅ blir der hygge, HELE weekenden. Nu taler jeg for mig selv, og garanteret en maaaaasse andre folk også.
Men ved du, det har taget mig 100 år at finde ud af, at alle andre også får det sådan - og selvom jeg ved det, glemmer jeg det stadig til tider.

Tør næsten ikke sige det, men har selv haft en fantastisk weekend *smiler forsigtigt*

Klem Maria

Ps: først efter jeg havde skrevet kommentar til dig igår, opdagede jeg at du havde lagt flere kommentarer til mig. Dem blev jeg meget glade for, og smilede over hele hovedet resten af aftenen. Det var SÅ sødt gjort af dig, og det sætter jeg virkelig pris på. Dine kommentarer er nemlig så meget RANA :-)

Annalunda sa...

Har precis haft min kraschlandning denna helg... men det är smällar guben får ta...han som fick en utskällning! :) Kram! Titta vad jag har fått till på Annalunda...direktlina till dig!

Kramis Annie

Annalunda sa...

Ja idag är jag inte lätt att tas med... :< och det finns nog en som blivit detta varse...men är man så dum så... (han)...
Jo jag frågade Willewira och fick en väldigt lätt instruktion... när det gäller programmering och det tekniska slår hon mig med hästlängder... jag skriver i ett mejl hur man gör! Kram Annie

Peters Projekt sa...

Hejsan Rana!

Ville bara titta in, så här strax innan kudden, och önska dig en fin vecka! Skönt att läsa att landningen dämpades något.

Kul förresten att flera hittat din blogg via mitt inlägg. Uppenbarligen har du hamnat på flera bloggläsares favvolista. Det gläder mig mycket!

Natti,natti, Petej tjött . . .

Sköt om dig! / :P

Maria sa...

Nej, du är inte ensam...men det är ju lätt att känna att alla andra har det så f-b-at mysigt och trevligt alltid...men som tur är så blir det fullständig harmoni ibland...om så bara för några minuter...