10 mars 2008

Nystart

Nej, det där funkar ju inte. Måndag morgon och nya tag. Hej då martyren!

Surrabutt har inte längre så hög feber och Lille Brottarn är något mindre risig i kistan. Jag gjorde en gigantisk kaffe latte till mig, tog de små sjuklingarna under armen: "Nu ska vi slå in paket till pappen, som fyller år imorgon." Sen fick de klippa och tejpa och snurra snören bäst de ville. Halsbrytande färgkombinationer, klibbiga tejpbollar, skrynkligt papper, lösa snören - underbart. Surrabutt skrev "grattis pappa" på paketet. Lille Brottarn åt bara en liten tejpbit. Det kan till och med vara bra för magen.

5 kommentarer:

Hosanna sa...

*haha* Så vi är fler som lever på samma sätt. Härligt! Det där tejpätandet är underbart. FÖrra julen tejpade sonen in sin traktor med åtta rullar tejp som han fått i julklapp. Det tog en stund att få bort... :)

Anna sa...

Tejp är bra till mycket!

Marlene sa...

Det är något magiskt med tejp *ler* kanske bra botemedel mot diverse sjukor...

Jessan sa...

Som sagt, tejp är bra till mycket hihi....Vad trist att det blev som det blev med dagen igår...jag känner igen det där med gråtfest...När kroppens ork tar slut så finns liksom bara det kvar.... KRAMAR OM! Hoppas denna dagen blev bättre. tejpen kanske gjorde susen för magen? *ler*kramar jessan

Belindas värld sa...

Nystart, så bra, det unnar jag dig. Det lät som om helgen var lite tuff. Kramizar till dig. :-)