31 mars 2008

Inte en sån boxningsmatch

Jag har tidigare nämnt att Mannen är gammal kampsportare. Han och min bror brukar träna ihop. Sist när de skulle ses och puckla på varandra, frågade min brorson (tre år) som just skulle gå och lägga sig: "Pappa, vad ska du göra nu?" Min bror svarade: "Jag ska boxas med din farbror." Följdfråga från lillkillen: "Ska ni vara nakenfisar då?"

*

Rösta på Rana

8 kommentarer:

Ela sa...

Men så mysigt det vore! Nakna män som boxas. Kan va nått att fundera vidare på. Men du måste fota dom då o blogga om det såklart!
Kram.

Anna-Lena sa...

Ha ha... Oscar är oxå väldigt upptagen av nakenfisar! Det är ju ett så sött ord att det har trillat ur munnen för många ggr... (och likaså tåfis... när han måste bada säger vi vi måste ta bort tåfisen... ;)Vill ocå se nakna brottandes karlar! ;)

Annica sa...

Haha! Underbart. Vilken syn det vore.

Anna sa...

Ja, men nakenfisboxning kommer säkert med som OS-gren om ett par år. Vi har en generation som nu växer upp och kommer att ställa krav även inom idrottsvärlden...

HannaH i Det stora grå huset sa...

Hittade hit från Peters projekt. Vilken skön blogg du har! Du har verkligen talangen till skrivandet!

Ha en fin kväll!
Hanna

Annalunda sa...

hade väl varit en underbar syn! :) Hoppas allt är väl med dig sötnos... efter en trist dag med en massa möten tar jag paus från målandet... med ont i ryggen och leabruten som en 96-åring! I morgon en ny dag...!


Tänker på dig! Kram Annie

Kannor och karaffer sa...

Ja underbara ungar - det kan komma det mest otroliga kommentarer från deras munnar.....Fick mannen tunghäfta då eller....hi hi?

Känner med dig i sjukdomstider - vet hur det är men det blir bättre när de är över småbarnåldern....men när man är mitt i det känns det tungt.

Ha det gott!
Kram Ann

Överjaget sa...

Hej, jag tror att vännerna är vi...Håller med om att det är trevligt att träffas och känna att allt inte är perfekt hela tiden, att vi kan träffas och vara lite "neggiga" tillsammans efter allt som hänt.Jag tycker det är skönt att få vädra alla tankar med dig!Hoppas att lille Brottarn kryar på sig. Kram till min prinsessa.
Kram