23 mars 2008

God bless America liksom

Ungarna och jag är ute och leker i snön. Vi pratar om bokstäver, som är ett favoritämne här hemma. Vi stampar upp ett gigantiskt A i snön. "Gör ett S också..!" ropar Surrabutt och hoppar upp och ner av upphetsning. Till vänster om vårt jättelika A trampar jag upp ett enormt S. "Det ser nästan ut som ett U" ubrister Surabutt, som har sett att ett halvt S liknar ett U. Och den über-pedagogische mamman känner nu ett oemotståndligt begär att genast trampa upp ett kolossalt U i snön.

Mina känslor för det stora landet i väst är inte alltför heta. Men när jag kliver några meter bakåt, upptäcker jag att jag med jättelika bokstäver har skrivit USA - som en gigantisk, ofrivilligt proamerikansk hyllning över hela den snötäckta gräsmattan.

*

Rösta på Rana

9 kommentarer:

Marie sa...

Tack, och glad påsk på dej med..
ja, så det kan bli ibland =)

Vita tankar sa...

Åhh jag får nästan lite ågren att jag inte är ute och skuttar i snön med sonen. Men jag tokhatar snön!!! Jag fryser när jag sitter inomhus till och med! Jag längtar tills att det töar och vi får ta ut hans nya cykel och gå på vårpromenad istället...
Skönt och konstigt det måste varit att vara barnfri. Har faktiskt inte varit det på fyra år...har så svårt att släppa bort sonen.

Kram på dig!

Kannor och karaffer sa...

Tack själv visst hade vi skoj?

Vilka underbara bilder du visar och som vanligt rappa och lista berättelser.....älskar bara din historia om toabalen och din pappa.....kan verkligen tänka mig hur skämmigt man hade tyckt det varit.

Men han har ju rätt - skita är ju något som förenar oss alla på något sätt både djur som människa - alla göra det....

Ha en bra fortsättning på påsken - idag ska här laddas med sill och nubbe.

Kram på dig!
Ann

Helena, Fläckvis Fint sa...

http://a.abcnews.com/images/Politics/apr_bush_guard_050107_ssv.jpg

Men han är väl för söt ändå...??

Mamma Millan sa...

~Hihihi;)
Ja där ser man!!
Visst är det härligt med bokstäver...finns ju så mycke kul att hitta på ju...men snö medoted får vi allt pröva på här..lite nytt ju!!Kul!!!

Ojojo!!Här har hänt sååå mycket ju...hinner ju inte med ju...påsklov , kalas o ägg...fullt upp...idag har vi varit ute o picknickat hela dagen ...mysigt!!

Så vackra ägg barnen målat..snyggt med pärlorna!!

Ja visst är det skönt att gå bort själva..tyst o lugnt...men sååå skönt, något som inte händerallt för ofta här!!! dags för det känner jag!!
Hoppas ni haft en tevlig påsk helg hela lilla familjen!!!

Kram till er alla!!!

__♥♥_♥♥
_♥♥___♥♥
_♥♥___♥♥_________♥♥♥♥
_♥♥___♥♥_______♥♥___♥♥♥♥
_♥♥__♥♥_______♥___♥♥___♥♥
__♥♥__♥______♥__♥♥__♥♥♥__♥♥
___♥♥__♥____♥__♥♥_____♥♥__♥
____♥♥_♥♥__♥♥_♥♥________♥♥
____♥♥___♥♥__♥♥
___♥___________♥
__♥_____________♥
_♥____♥_____♥____♥
_♥_______o_______♥
_♥_____=___=_____♥
___♥_____W_____♥
_____♥________♥
_______♥♥♥♥♥♥
~~~*GLAD PÅSK*~~~
Önskar Millan!!!!

Kram♥

Soso sa...

Jaha ja Rana där ser man. Att du var så USA-fientlig visste jag inte. ;-) Ärligt talat är det lite roligt att du sticker ut hakan såhär och är lite politiskt inkorrekt. På han bara, han Bush. Inte så smart den killen. /Soso

Annalunda sa...

Hoppas allt väl! Jättekram Annie

Kannor och karaffer sa...

Ville bara tacka för senast....

Kram
Ann

Anna Stilla sa...

I visa kretsar är det livsfarligt att köra med en sådan propaganda! Även om den är omedveten.

Hoppas du har fått en trevlig påsk. Jag lider som jag brukar göra efter stora mathelger. Att jag aldrig lär mig att för mycket mat betyder för tung mage i många dagar efteråt.