17 mars 2008

Bra början

Ingen sömn, taskig dagsform och febriga barn. Men inga uppgivna pip nu, Rana. Se till att bejaka hela härligheten och hantera läget. Hur var det Levengoods mormor sa? "Det är bara att bryta ihop och gå vidare". Detta är bra början:

*

Rösta på Rana

8 kommentarer:

Anna sa...

Så klart, tack för tipset. Jag är så kaffeslarvig! Här har vi andra natten med begränsad sömn, så jag borde sätta på bryggaren och tänka Levengoodskt jag med.

Nostalgi och romantik sa...

Känner igen det du skriver, även om det är länge sedan nu...med små barn menar jag...Annars kan man ha haft en dålig natts sömn ändå...och vara helt slut...
Vilka härliga bilder på din lille son du hade lagt in tidigare!
Ge honom en kram ifrån mej och hoppas att han kryar på sig!
kram
Marie

lottens vita och gröna sa...

oh vilka klokheter den där finnen säger, visst är det så...idag ville jag inget ellre att sova lite på fm...men inte min lill dreggelbrottare hade tänkt sig nåt annat, hållt på i en tim så känner man att det är nästan övergrepp, att halvsova själv och peta in en napp 2000ggr, så nu är vi nere i gen, gustis ligger i gymmet och brummar med tonaer av barnmusik...idag ärdet vaccination, och då ska de vara utvilade och matade blev vi informerade, som om vi fattar det....ibland är bvc människornaså övertydliga, herregud jag har trre barn, kan jag inte så fragar jag väl! ha det bäst och krya på er, lille brottarn är för goig! kram lotten

RANA sa...
Den här kommentaren har tagits bort av skribenten.
A n k i e F o n t ä n sa...

Jag bryter ihop och går vidare på mina promenader med Malte-mannen...sammanbrotten kommer av att det är FÖR KALLT! Fast jag får sova om natten... ;-)

Annica sa...

Det är där är mitt motto med! Lika vi tänker du och jag.

Säger det ibland när folk frågar om det är jobbigt att ha tre barn. Att visst är det tufft många gånger men det är bara att bryta ihop och gå vidare. Och att det kan bara bli bättre imorgon!

Hoppas denna dag blir bättre. Kram Annica

Tom Sawyer sa...

Tänk om ditt liv var som i mitt inlägg: En indisk film.
Då skulle du vara tvungen att lösa allt du redan gör...men samtidigt som du sjöng och dansade i tokskrikiga kläder som visade din mage trots att det är svinkallt ute.
Så jag säger: Var glad att du inte bor i Bollywood *skratt*
*Skickar krya på dig kramar till alla som behöver* =)

Anna-Lena sa...

Ja, det ä tur vi kan gå vidare iaf... Mot sushi och rödvin!?.. ;)