12 mars 2008

Liten make over

På fyra år har jag inte varit till frissan. Under de här åren med småbarn och ammande och graviditeter och blöjor och kladd och snor och hemmatillvaro har allt sånt fått stå tillbaka. Frissan - herre gud, det fanns en tid då jag var glad om jag hann gå på muggen.

Jag har varit långhårig så länge. Långt hår är ju så fint. Mitt långa hår var också fint i teorin - det är ju så vackert med ett välskött, långt, glänsande hår, och tänk alla spektakulära håruppsättningar man kan göra. Men mitt långa hår såg inte ut så i praktiken. Jämt hade jag den där flätan på ryggen. Långt, rakt, slitet, tråkigt hår. Inte välskött, inte spektakulärt.

Men idag klippte jag av det, och färgade det i två nyanser. Och jag tror minsann att det plötsligt blev både glänsande och lite spektakulärt.

Och jag blev på gott humör.

*

Rösta på Rana

5 kommentarer:

elisabethj sa...

GRATULERER MED "NYTT" HÅR:):):)Vet du hva vennen min? Fremtiden din er sååååå lys at du faktisk kan trenge solbriller!!!!!!!!!Stolt av deg, jeg.....

Vil ønske deg en nydelig påske; full av fine opplevelser, deilig hvilepuls, gooo mat, god vin, nærhet....og alt det andre.....Takk for at du finns....

Gooo påskeklem

Annica sa...

Härligt!

Jag har varit till frissan två gånger senaste året. Hörde två mammor på öppna förskolan som diskuterade hår. Den ena sa att hon inte varit till frisören på två månader. Jag var tyst.

Anonym sa...

Men... att du inte sagt något, det där hade jag kunnat hjälpa dig med för länge sedan, i utbyte mot en grogg eller två... ;-)

/Rufus

Anna sa...

Bra!

Håret är halva personligheten, enligt mig, så nu är JAG glad för DIN skull!

hus och torp sa...

Härligt med ny frisyr. Jag brukar alltid undra varför jag inte har gått till frissan tidigare när jag är nyklippt.